Νοικιάστε το διαμέρισμά σας στην blueground

Νοικιάστε το διαμέρισμά σας στην blueground

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την αγορά των ακινήτων να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων βλέπουν το μηνιαίο τους εισόδημα να μειώνεται και τις έγνοιες να αυξάνονται.  Ένοικοι που φεύγουν νωρίτερα με ενοίκια σε εκκρεμότητα, ή αφήνοντας πίσω σημαντικές ζημιές αποτελούν καθημερινότητα για πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων της Αττικής.

Και όμως, υπάρχει λύση και τη δίνει η blueground. Μια ελληνική εταιρία με διεθνή παρουσία και αναγνώριση, που έχουν εμπιστευθεί πάνω από 600 ιδιοκτήτες ακινήτων.

Η blueground νοικιάζει υψηλής ποιότητας διαμερίσματα σε επιλεγμένες περιοχές της Αθήνας, τα οποία, στη συνέχεια παρέχει σε εταιρικούς ταξιδιώτες για μεσαία ή μεγάλα χρονικά διαστήματα διαμονής.

Τα οφέλη που αποκομίζουν, οι ιδιοκτήτες που εμπιστεύονται τα διαμερίσματά τους στην blueground, είναι τα εξής:

Σταθερό Μηνιαίο Εισόδημα

Συμβόλαια μακράς διάρκειας (κατά μέσο όρο 5 χρόνια) και πληρωμή ενοικίων στην ώρα τους. Χωρίς μεσιτικές ή άλλες αμοιβές

Αύξηση Αξίας Ακινήτου

Για κάθε ακίνητο εκπονείται μελέτη εσωτερικής διακόσμησης. Στη συνέχεια, επιπλώνεται και εξοπλίζεται πλήρως

Εξοικονόμηση Χρόνου

Πλήρης διαχείριση του ακινήτου, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από περιττά άγχη.

Ευελιξία στη Συνεργασία

Ευέλικτες συμβάσεις που μπορούν να διακοπούν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα

Εάν θέλετε και εσείς να ενταχθείτε στο διεθνές δίκτυο της blueground ή απλά να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.theblueground.com και συμπληρώστε την ειδική φόρμα ή καλέστε στο 210 8983651

*Περιοχές ενδιαφέροντος

Ακρόπολη, Αγία Παρασκευή, Άλιμος, Βουλιαγμένη, Ελληνικό, Καβούρι, Κάτω Βούλα, Γλυφάδα, Κολωνάκι, Κηφισιά, Μαρούσι, Παλαιό Φάληρο, Πολιτεία, Σύνταγμα, Χαλάνδρι, Χίλτον, Χολαργός, Φιλοθέη, Ψυχικό

H blueground έχει παρουσία σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Ντουμπάι. Από το 2013, οπότε και ιδρύθηκε έχει λάβει χρηματοδότηση πάνω από 6,9 εκατομμύρια ευρώ από ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν στο όραμά της, όπως η VentureFriends, η Endeavor, η Εθνική Τράπεζα με το πρόγραμμα NBG Business Seeds και το Jabbar Internet Group με έδρα τη Μ. Ανατολή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή