Η MB&F παρουσιάζει το HM8 Only Watch με την υπογραφή της Cassandra Legendre

Η MB&F παρουσιάζει το HM8 Only Watch με την υπογραφή της Cassandra Legendre

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δημοπρασία Only Watch είναι ένα σημαντικό φιλανθρωπικό γεγονός που γίνεται κάθε δύο χρόνια και τα έσοδα από τις πωλήσεις των μοναδικών στο είδος τους ρολογιών, τα οποία φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων οίκων υψηλής ωρολογοποιίας χρηματοδοτούν την έρευνα γύρω από την Μυϊκή Δυστροφία τύπου Duchenne. Δείτε το σχετικό θέμα που σας παρουσιάσαμε πριν από λίγο καιρό εδώ. Στη φετινή δημοπρασία η MB&F συμμετέχει με το HM8 Only Watch with Cassandra Legendre. Όπως και τις προηγούμενες φορές, η MB&F προσέφερε ένα ρολόι, το οποίο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της ελβετικής ωρολογοποιίας με κάποιον καλλιτέχνη. Το 2017 η συνεργασία αυτή έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς η καλλιτέχνις που επιμελήθηκε το εν λόγω ρολόι έχει την ίδια ηλικία με τα παιδιά στα οποία απευθύνεται η δημοπρασία Only Watch: η Cassandra Legendre είναι μόλις 15 ετών!

Η MB&F παρουσιάζει το HM8 Only Watch με την υπογραφή της Cassandra Legendre-1

H νεαρή κοπέλα βασίστηκε στο εμβληματικό μοντέλο της MB&F, HM8 Can-Am. Φτιαγμένο από λευκό χρυσό 18Κ και τιτάνιο βαθμού 5, το ρολόι ξεχωρίζει αμέσως, χάρη στο διάφανο κρύσταλλο ζαφειριού, το οποίο φέρει χαραγμένα και επιμεταλλωμένα ευφάνταστα μοτίβα ζωγραφισμένα από την Cassandra Legendre.

Η MB&F παρουσιάζει το HM8 Only Watch με την υπογραφή της Cassandra Legendre-2

Αν παρατηρήσετε προσεκτικά θα διακρίνετε ένα ρομπότ, ένα αεροπλάνο, ένα παιδικό αυτοκινητάκι, μία μέδουσα… θέματα που αγαπούν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο και παραπέμπουν στις δημιουργίες της MB&F! Κάτω από το περίτεχνο κρύσταλλο αποκαλύπτεται ο αυτόματος μηχανισμός ΗΜ8 με έναν μοναδικό ρότορα κουρδίσματος σε μοβ χρώμα.

Η MB&F παρουσιάζει το HM8 Only Watch με την υπογραφή της Cassandra Legendre-3

Και αν παρατηρήσετε την ένδειξη της ώρας στο πλάι της κάσας θα δείτε μία μινιατούρα ενός ελέφαντα από λευκό χρυσό, ανάμεσα στα παράθυρα της ώρας και των λεπτών. Ο γλυπτός ελέφαντας είναι έργο του Olivier Kuhn και είναι εμπνευσμένος από τον ελέφαντα στη ζωγραφιά της Cassandra.

Η MB&F παρουσιάζει το HM8 Only Watch με την υπογραφή της Cassandra Legendre-4

Και μία τελευταία πινελιά: το λογότυπο της MB&F πάνω στην πρόσοψη του ρολογιού έχει αντικατασταθεί από μία χαρούμενη φατσούλα, η οποία συμβολίζει την παιδικότητα που προσδίδει η Legendre σ’ αυτή την ειδική έκδοση του ΗΜ8.

Η MB&F παρουσιάζει το HM8 Only Watch με την υπογραφή της Cassandra Legendre-5

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της MB&F.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή