Εξαιρετικός ο ΠΑΟΚ, που έχει πρόβλημα στο γκολ

Εξαιρετικός ο ΠΑΟΚ, που έχει πρόβλημα στο γκολ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού με 2-1 φαντάζει φτωχή για τους ομίλους του Κυπέλλου. Αλλά είναι σημαντική στην έναρξη της προσπάθειας υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι. Στο πρώτο μέρος δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών, δίχως όμως να τις αξιοποιήσει πλην μιας περίπτωσης, ενώ έχασε και πέναλτι στο 39΄ με τον Πέλκα. Δύο λεπτά αργότερα, πάντως, ο Πέλκας βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ με σουτ, αξιοποιώντας πάσα του Λημνιού. Ο Λεβαδειακός βελτίωσε την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο και έφθασε στην ισοφάριση με γκολ του Γιακουμάκη στο 46΄. Αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν το νικητήριο γκολ με έναν παίκτη που ήταν ξεχασμένος τον τελευταίο καιρό στον πάγκο, τον Εβγένι Σακχόφ, ο οποίος στο 70΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Από τους νικητές ξεχώρισαν ο Λημνιός, ο Σαμπράνο που άφησε υποσχέσεις στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

«Χρειαζόμαστε χρόνο και υπομονή, ωστόσο με τόσες ευκαιρίες το ματς δεν θα έπρεπε να λήξει με 2-1. Είχαμε μεγάλο αριθμό ευκαιριών που δικαιολογούν τέτοιο σκορ», τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ρασβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Σαμπράνο, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Μαουρίτσιο (63΄ Σακχόφ), Τσίμιροτ, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (71΄ Ελ Καντουρί), Πέλκας (63΄ Βιεϊρίνια), Κουλούρης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Τσαμπούρης, Αντιλεχού, Φρανσίσκο, Μεντί, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Καραχάλιος (46΄ Ζαραδούκας), Καθάριος (69΄ Τ. Σίλβα), Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί (77΄ Βασιλείου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή