Τσίπρας: Η υπόθεση Καμμένου «γυρνά μπούμερανγκ για τη Ν.Δ.»

Τσίπρας: Η υπόθεση Καμμένου «γυρνά μπούμερανγκ για τη Ν.Δ.»

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η υπόθεση γυρνάει μπούμερανγκ για τη Ν.Δ.», τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της πρότασης της αξιωματικής αντοπολίτευσης. για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στη δικαστική υπόθεση για το πλοίο «Noor 1».

«Η σπουδή της ηγεσίας της Ν.Δ. να προεξοφλήσει τα αποτελέσματα των ερευνών, μοιάζει με επιχείρηση παρέμβασης και επηρεασμού της δικαστικής κρίσης», ανέφερε ακόμη ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε

«Με το να λειτουργείτε ως παρακράτος και με ψεύδη κάτω από το τραπέζι κάνετε καλό σε εμάς. Εμείς δεν ελέγχουμε τον Τύπο. Η Ν.Δ. φοβάται να χάσει τη στήριξη».

Παράλληλα, απευθυνόμενος προσωπικά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον κατηγόρησε ότι «δείχνει να πάσχει από σύνδρομο στέρησης εξουσίας». «Αν έκρινα με κριτήρια εκλογικών σκοπιμοτήτων, θα έλεγα ότι η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη μάς προσφέρει την αντιπολίτευση των ονείρων μας», σημείωσε ακόμη, κάνοντας λόγο για «ακραίο πολιτικό λόγο» της αξιωματικής αντιπολίτευσης «στα όρια του παροξυσμού».

Στο μέτωπο της οικονομίας, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι « χώρα βαδίζει με σταθερά βήματα στην έξοδο από το πρόγραμμα και τη μνημονιακή επιτροπεία, σε πείσμα της Ν.Δ.». κάνοντας λόγο για στρατηγικό αδιέξοδο της Πειραιώς. «Ιδεολογία της Ν.Δ. αποτελεί το μίγμα της πολιτικής που προβλημάτισε χθες όλη την Ευρώπη», τόνισε δε, αναφερόμενος στις γερμανικές εκλογές.

ΝΔ: Ομηρος του κ. Καμμένου ο πρωθυπουργός

«Ο κ. Τσίπρας, με την σημερινή αμήχανη εμφάνισή του, αποδείχθηκε ότι είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός. Όμηρος του κ. Καμμένου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

«Εκτός τόπου και χρόνου, έφτασε στο σημείο – πάνω στον ενθουσιασμό του – να δικαιολογήσει ακόμη και τον κ. Κουρουμπλή για τις τραγικές ευθύνες του στη διαχείριση του ναυαγίου του δεξαμενόπλοιου. Η αγάπη του για την καρέκλα είναι τέτοια που υπερασπίζεται, χωρίς καμία ντροπή, υπουργούς που μιλάνε με ισοβίτες. Όποιος είδε σήμερα το παραλήρημα του κ. Καμμένου έβγαλε τα συμπεράσματά του γιατί δεν μπορεί να είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή