Orange Grove Patras: Παράταση υποβολής αιτήσεων για νέες επιχειρηματικές ιδέες

Orange Grove Patras: Παράταση υποβολής αιτήσεων για νέες επιχειρηματικές ιδέες

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράταση έως τις 16 Οκτωβρίου δόθηκε στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στο πρόγραμμα στήριξης νέας επιχειρηματικότητας του Orange Grove Patras, τη νέα θερμοκοιτίδα με έδρα την Πάτρα.

Τα άτομα ή ομάδες που θα συμμετάσχουν στο incubation πρόγραμμα του Orange Grove Patras θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα με υποστήριξη και συνεχή συμβουλευτική από μέντορες που διαθέτουν μακρά εμπειρία ως επιχειρηματίες. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε  εκπαιδευτικά workshops από εξειδικευμένους συμβούλους (π.χ. νομικούς, λογιστές, marketing, επενδυτές, τραπεζικούς).

Επίσης, αποκτούν επαφές με ένα εκτεταμένο διεθνές και τοπικό επιχειρηματικό δίκτυο συνεργασιών του Orange Grove Athens, της Ολλανδικής Πρεσβείας και του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών.

Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν άτομα ή ομάδες, από 18 έως 45 ετών, έως τις 16 Οκτωβρίου (23:59), στο σύνδεσμο http://bit.ly/orangegrovepatras_application.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή