Flashback στην 9η Οκτωβρίου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 9η Οκτωβρίου-1

O Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, υπουργός Βιομηχανίας της κουβανικής κυβέρνησης, κατά την εμφάνιση του στην εκπομπή «Face of a Nation» του αμερικάνικου καναλιού CBS, στη Νέα Υόρκη, το 1964. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, κάλεσε για βελτίωση των σχέσεων της Κούβας με τις Ηνωμένες Πολιτείες. (AP Photo)

Flashback στην 9η Οκτωβρίου-2

Μία μαζική συγκέντρωση κατά της εξουσίας του Σάχη του Ιράν, Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί, έχει παραλύσει το κέντρο της Τεχεράνης, κατά τη διάρκεια της Ιρανικής Επανάστασης, το 1979. Οι συγκεντρωμένοι κρατούν μία εικόνα του ηγέτη της επανάστασης και μελλοντικού πολιτικού και θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Χομεϊνί. (AP Photo/Michel Lipchitz)

Flashback στην 9η Οκτωβρίου-3

Η νεαρή Ελληνίδα τραγουδίστρια Νανά Μούσχουρη βρίσκεται περιστοιχισμένη από μέλη της γαλλικής κοσμικής κοινωνίας, κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο του Ορλί, στο Παρίσι, το 1961. Η διάσημη τραγουδίστρια μετέβη στη γαλλική πρωτεύουσα, για να τραγουδήσει για την βασίλισσα Φαράχ του Ιράν, σε ένα εορταστικό γκαλά. (AP Photo)

Flashback στην 9η Οκτωβρίου-4

«Σήμερα χωρίς κρέας για την ήττα του Άξονα», γράφει μία επιγραφή σε ένα εστιατόριο στην Τάιμς Σκούερ της Νέας Υόρκης, το 1942. Ο σερβιτόρος ενημερώνει τους θαμώνες για την πρώτη μέρα που το εστιατόριο δεν σερβίρει κρέας τα τελευταία 24 χρόνια, λόγω της κυβερνητικής πολιτικής περιορισμού της κατανάλωσης κρέατος για τις ανάγκες του πολέμου. (AP Photo) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή