Νέα εταιρεία χαμηλού κόστους θα πραγματοποιεί πτήσεις από την Αθήνα σε 8 ευρωπαϊκούς προορισμούς

Νέα εταιρεία χαμηλού κόστους θα πραγματοποιεί πτήσεις από την Αθήνα σε 8 ευρωπαϊκούς προορισμούς

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έναρξη των πτήσεών της από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με την εγκαινίαση 8 νέων δρομολογίων το 2018, προς Ουγγαρία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Γεωργία, Λιθουανία, Δημοκρατία της Μολδαβίας και Πολωνία, ανακοίνωσε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη Wizz Air.

H Αθήνα γίνεται ο 144ος προορισμός που συνδέεται με το διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο χαμηλού κόστους της WIZZ, το οποίο προσφέρει οικονομικά προσιτές πτήσεις σε 43 χώρες στην Ευρώπη και όχι μόνο. Αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην ελληνική αγορά, η WIZZ προσφέρει πτήσεις χαμηλού κόστους σε έξι ελληνικά αεροδρόμια, εντός του διαρκώς αναπτυσσόμενου δικτύου της εταιρείας, με συνολικά 16 χαμηλού κόστους πτήσεις σε 7 χώρες.

Mε περισσότερες από 600.000 θέσεις σε 16 δρομολόγια σε 7 χώρες, διαθέσιμες από 6 ελληνικά αεροδρόμια, η WIZZ υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας στην ελληνική αγορά, ενισχύει τον εγχώριο τουρισμό και τον κλάδο των αερομεταφορών.

Κατά τους πρώτους 9 μήνες του 2017, η κίνηση της WIZZ προς και από την Ελλάδα αυξήθηκε κατά 45%, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο το προηγούμενο έτος, με συνολική μεταφορά 87.000 επιβατών. Επιπλέον, από την πρώτη πτήση στην Ελλάδα το 2004, περισσότεροι από 557.000 επιβάτες έχουν επωφεληθεί από τις χαμηλές τιμές της WIZZ και έχουν απολαύσει την εξαιρετική εμπειρία της πτήσης με την εταιρεία προς και από την Ελλάδα.

Η Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι και η Σόφια θα εξυπηρετούνται καθημερινά. Οι νέες πτήσεις προς Κλουζ-Ναπόκα (Ρουμανία) Κουτάισι (Γεωργία), Κισινάου (Δημοκρατία της Μολδαβίας) και Κατοβίτσε (Πολωνία), θα προσφέρουν στους Έλληνες επιβάτες και στους επισκέπτες της Ελλάδας ένα ιδιαίτερα βολικό πρόγραμμα, με δύο εβδομαδιαίες ανταποκρίσεις, ενώ το Βίλνιους (Λιθουανία) θα εξυπηρετείται 3 φορές την εβδομάδα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή