ΣΥΡΙΖΑ: Ονειρο θερινής νυκτός η εφαρμογή του προγράμματος της ΝΔ για την Παιδεία

ΣΥΡΙΖΑ: Ονειρο θερινής νυκτός η εφαρμογή του προγράμματος της ΝΔ για την Παιδεία

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του 2ου προσυνεδρίου της ΝΔ για την Παιδεία, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς για την κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα, η απειλή ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα της ΝΔ στην Παιδεία θα παραμείνει άλλο ένα όνειρο θερινής νυκτός του κ. Μητσοτάκη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ χρεώνει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαξίωση και συρρίκνωση της δημόσιας εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες, υπογραμμίζοντας πως «η παράδοση σε ιδιωτικά συμφέροντα των σχολείων και των πανεπιστημίων, η εμπορευματοποίηση του δημόσιου αγαθού της Παιδείας, θα μείνουν στις σελίδες του προγράμματός του».

Αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ περί πάταξης της ανομίας, η Κουμουνδούρου σημείωσε ότι «οι πρόσφατες υποθέσεις και τα σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος στα οποία εμπλέκονται στελέχη του κόμματός του, μιλάνε από μόνα τους». 

Τέλος, η ανακοίνωση τονίζει ότι «οι αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας για στήριξη και αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης αποτελούν την καλύτερη απάντηση στον αμετανόητα νεοφιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη».

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή