Τέλος συναγερμού σε περιστατικό ομηρίας σε πάρκο αναψυχής στη Βρετανία

Τέλος συναγερμού σε περιστατικό ομηρίας σε πάρκο αναψυχής στη Βρετανία

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέλος συναγερμού σήμανε στο πάρκο αναψυχής στο Νούνιτον της κεντρικής Αγγλίας, όταν η αστυνομία εισέβαλε στην αίθουσα μπόουλινγκ και συνέλαβε τον ένοπλο δράστη που κρατούσε ομήρους, δύο υπαλλήλους. Δεν υπάρχουν τραυματίες, ανακοίνωσαν οι αρχές. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή του MFA Bowl, ιδιοκτήτη του μπόουλινγκ σέντερ, η αστυνομία έκανε επιδρομή στο κτίριο και έβαλε τέλος στην ομηρία.

Νωρίτερα, η αστυνομία του Γουόρικσαιρ απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να μην πλησιάζουν το πάρκο αναψυχής  λόγω περιστατικού που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι αρχές  διευκρίνισαν ότι το συμβάν δεν έχει σχέση με τρομοκρατική ενέργεια.

Πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν εξ' αρχής λόγο για περιστατικό ομηρίας στις εγκαταστάσεις του πάρκου ψυχαγωγίας που περιλαμβάνουν κινηματογράφο και μπόουλινγκ, χωρίς η αστυνομία να επιβεβαιώνει. 

 

Εικόνες στο Twitter δείχνουν πλήθος περιπολικών που έχουν σπεύσει στην περιοχή, ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δρόμοι που οδηγούν στο πάρκο έχουν αποκλειστεί. Δημοσιογράφος της Coventry Telegraph, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που δημοσιεύουν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφεραν ότι ελικόπτερο ασθενοφόρο προσγειώθηκε στην περιοχή, όπου έχουν σπεύσει και άλλα ασθενοφόρα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή