Επίθεση Αδ. Γεωργιάδη για fake news

Επίθεση Αδ. Γεωργιάδη για fake news

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πουθενά και ποτέ δεν έχω πει τέτοιο πράγμα! Είναι καθαρό ψέμα! Ανερυθρίαστο και χυδαίο» αναφέρει στον λογαριασμό του στο twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης με αφορμή πρωτοσέλιδο εφημερίδας, που τον κατηγορεί πως σε δημόσια εκδήλωση είπε πως το κέντρο δεν έχει θέση στη ΝΔ.

Ο αντιπρόεδρος ήταν ομιλητής σε εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε με την ΔΗΜΤΟ Ψυχικού στον Κινηματογράφο «Αβάνα» με θέμα την Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς. Εκεί φέρεται να έκανε τις εν λόγω δηλώσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης για το ίδιο θέμα κανε εκτενή ανάρτηση και στην σελίδα του στο facebook αναφέροντας μεταξύ άλλων: 

{…}Εκεί με τον κ. Σάκη Μουμτζή μιλήσαμε διεξοδικά για τους μηχανισμούς πάνω στους οποίους οικοδομήθηκε μεταπολιτευτικά αυτή και του πώς πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.

{…}Ήμουν βέβαιος ότι αυτή μας η εκδήλωση και η απόφαση να μιλήσουμε επιτέλους για θέματα ταμπού, θα συναντούσε σφοδρή αντίσταση από τον Σύριζα (ο Σύριζα είναι η Αριστερά και δεν υπάρχει πουθενά κάποια καλύτερη, όπως το νέο παραμύθι των Αριστερών διαδίδει τώρα) και ήμουν έτοιμος για αυτή την μάχη. Αντί όμως για ιδεολογικά επιχειρήματα ο Σύριζα, ευρισκόμενους προφανώς σε θέση πλήρους ιδεολογικής αδυναμίας προχώρησε σε αυτό που ξέρει καλύτερα, στο καθαρό ψέμα και στην καθαρή συκοφαντία {…}

Η ανάρτηση καταλήγει:

«Μέχρι τις Εκλογές έχουμε πολλά να δούμε ακόμη και όσοι νομίζουν ότι απλώς θα κάτσουν να χάσουν σεβόμενοι τους κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας πλανώνται πλάνην οικτράν! Θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο όσο ανήθικο και να είναι για να την κρατήσουν διότι μέσα τους ξέρουν ότι μετά απ´όσα έκαναν δεν θα την ξαναδούν ποτέ. Εγώ είμαι έτοιμος για αυτή τη μάχη, εσείς;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή