To νέο beauty trend λέγεται Μermaid Lashes και περιλαμβάνει πολύ χρώμα

To νέο beauty trend λέγεται Μermaid Lashes και περιλαμβάνει πολύ χρώμα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To 2017 ήταν επίσημα η χρονιά μυθικών πλασμάτων, όπως οι μονόκεροι και οι γοργόνες -χωρίς φυσικά να θέλουμε να αφήσουμε σε δεύτερη θέση τα φλαμίνγκο που ήταν κυριολεκτικά παντού. Μετά τα χρωματιστά ombre μαλλιά και νύχια στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ήρθε η σειρά των βλεφαρίδων να περάσουν από χρωματική μεταμόρφωση.

To νέο beauty trend λέγεται Μermaid Lashes και περιλαμβάνει πολύ χρώμα-1

Οι Mermaid Lashes, που αρχίζουν να κατακλύζουν το instagram, είναι στην πραγματικότητα καλύτερες απ' ότι φαντάζεστε και οι φωτογραφίες που ακολουθούν το αποδεικνύουν. Και ευτυχώς δεν χρειάζετε να περάσετε από βαφές για να τις αποκτήσετε. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για extensions σε χρώματα, που δίνουν αυτό το παραμυθένιο αποτέλεσμα. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν βρήκαμε κάποιον που να τις εφαρμόζει, αλλά προς το παρόν υπάρχουν δυο τρόποι να δοκιμάσετε πρώτες το trend: Είτε βάφοντας τις άκρες με διαφορετικές, χρωματιστές μάσκαρες, είτε κόβοντας σε μικρά κομμάτια χρωματιστές βλεφαρίδες και τοποθετώντας τις κανονικά με κόλλα. Κάτι μας λέει, όμως, πως θα τις δούμε πολύ σύντομα σε σαλόνια ομορφιάς και στην Ελλάδα. 

To νέο beauty trend λέγεται Μermaid Lashes και περιλαμβάνει πολύ χρώμα-2

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή