Flashback στην 30η Οκτωβρίου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 30η Οκτωβρίου-1

Οι εκτεταμένες ζημιές που έχει υποστεί ένα κτίριο από τους βομβαρδισμούς στο Αλγέρι διευκολύνουν τους Αμερικανούς στρατιώτες να απολαύσουν τις μουσικές της στρατιωτικής μπάντας, το 1943. (AP Photo)

Flashback στην 30η Οκτωβρίου-2

Περίπου 20.000 παιδιά της Νέας Υόρκης παρελαύνουν στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, ντυμένα με κοστούμια φανταστικών ηρώων ή τρομακτικών όντων, εορτάζοντας τη γιορτή του Χαλοουίν, το 1966.(AP Photo/Jacob Harris)

Flashback στην 30η Οκτωβρίου-3

O σπουδαίος Αμερικανός σκηνοθέτης Όρσον Ουέλς, σε ηλικία μόλις 23 ετών, καταφέρνει να σπείρει τον πανικό στις ΗΠΑ, πείθοντας μέσω ραδιοφώνου το αμερικανικό κοινό, πως η Γη δέχεται διαπλανητική επίθεση από Αρειανούς, το 1938. Εδώ, εξηγει στους δημοσιογράφους πως απλώς δραματοποίησε ραδιοφωνικώς το κλασικό έργο επιστημονικής φαντασίας του Χ.Τζ. Ουέλς, «Ο Πόλεμος των Κόσμων». (AP Photo)

Flashback στην 30η Οκτωβρίου-4

Πυροσβέστες και εργάτες προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προξένησαν οι ένοπλες φασιστικές ομάδες του Μπενίτο Μουσολίνι, κατά την «Πορεία προς τη Ρώμη», τη μαζική κινητοποίηση των Ιταλών Φασιστών που οδήγησε τον «Ντούτσε» στην εξουσία, το 1922. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή