Οι εκτεταμένες ζημιές που έχει υποστεί ένα κτίριο από τους βομβαρδισμούς στο Αλγέρι διευκολύνουν τους Αμερικανούς στρατιώτες να απολαύσουν τις μουσικές της στρατιωτικής μπάντας, το 1943. (AP Photo)

Περίπου 20.000 παιδιά της Νέας Υόρκης παρελαύνουν στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, ντυμένα με κοστούμια φανταστικών ηρώων ή τρομακτικών όντων, εορτάζοντας τη γιορτή του Χαλοουίν, το 1966.(AP Photo/Jacob Harris)

O σπουδαίος Αμερικανός σκηνοθέτης Όρσον Ουέλς, σε ηλικία μόλις 23 ετών, καταφέρνει να σπείρει τον πανικό στις ΗΠΑ, πείθοντας μέσω ραδιοφώνου το αμερικανικό κοινό, πως η Γη δέχεται διαπλανητική επίθεση από Αρειανούς, το 1938. Εδώ, εξηγει στους δημοσιογράφους πως απλώς δραματοποίησε ραδιοφωνικώς το κλασικό έργο επιστημονικής φαντασίας του Χ.Τζ. Ουέλς, «Ο Πόλεμος των Κόσμων». (AP Photo)

Πυροσβέστες και εργάτες προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προξένησαν οι ένοπλες φασιστικές ομάδες του Μπενίτο Μουσολίνι, κατά την «Πορεία προς τη Ρώμη», τη μαζική κινητοποίηση των Ιταλών Φασιστών που οδήγησε τον «Ντούτσε» στην εξουσία, το 1922. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ