Στον Ολυμπιακό ο γιος του παλιού σέντερ του Αρη, Γουίλτζερ

Στον Ολυμπιακό ο γιος του παλιού σέντερ του Αρη, Γουίλτζερ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γιος του παλαίμαχου παίκτη Γκρεγκ Γουίλτζερ, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Αρη (1988-90), Κάιλ, είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για την αντικατάσταση του τραυματία Κιμ Τιλί και ο 25χρονος απόφοιτος των Πανεπιστημίων Κεντάκι και Γκονζάγκα έρχεται στην Ελλάδα, έχοντας το χαρακτηριστικό του καλού σουτέρ από τη θέση του δεύτερου ψηλού, ενώ είναι άπειρος και ευάλωτος στα αμυντικά καθήκοντά του.

• Δυνατότητα να παραμείνει αήττητος στα εντός έδρας παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λίγκ και να φτάσει στην τρίτη νίκη του θα έχει σήμερα (19.30) ο Αρης που θα υποδεχτεί τη Βόννη, ενώ αντίθετα ο ΠΑΟΚ θα παίξει στη Γαλλία (21.30) με αντίπαλο την Ελάν Σαλόν και θα διεκδικήσει τη δεύτερη νίκη του, μακριά από τη Θεσσαλονίκη, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

• H νίκη του Κολοσσού κόντρα στην ΑΕΚ (82-78) ξεχώρισε στα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία. Οι άλλοι αγώνες: Κόροιβος – Πανιώνιος 68-67, Τρίκαλα – ΠΑΟΚ 87-78, Κύμη – Φάρος 70-71, Αρης – Ολυμπιακός 55-80, Ρέθυμνο – Λαύριο 73-95, ΠΑΟ – Προμηθέας 96-64 (Καλάθης 14 π. 10 ασ., Γκιστ 19 π., Ρίβερς 14 π.).

• Στον αθλητικό εισαγγελέα ετοιμάζεται να αποστείλει φάκελο ο ΠΣΑΤ, ζητώντας την παρέμβασή του για τη «στοχοποίηση» των δημοσιογράφων από τον παίκτη του ΠΑΟ, Νίκο Παππά, λόγω της νέας ύβρεως που απηύθυνε προς τα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ μετά τη λήξη του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς και στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για σχετική ανάρτηση επιβράβευσής του στο Διαδίκτυο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή