ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Subaru

Στο μεγαλύτερο περίπτερο που είχε ποτέ η εταιρεία, η SUBARU κατεβαίνει με δύο ολοκαίνουργια μοντέλα, το πολυαναμενόμενο Impreza 2018 και το SUBARU XV 2018, που πατάνε πάνω στη νέα πλατφόρμα SGP (Subaru Global Platform). Με τη μόνιμη τετρακίνηση Symmetrical AWD της SUBARU, τον επανασχεδιασμένο βενζινοκινητήρα Boxer και το αυτόματο κιβώτιο CVT, τα νέα Impreza και SUBARU XV φέρουν το σύστημα προληπτικής ασφάλειας EyeSight στον βασικό εξοπλισμό τους. 

Με EyeSight είναι εξοπλισμένο και το ανανεωμένο Forester ES 2018 που θα βρίσκεται στην έκθεση. Την γκάμα μοντέλων της εταιρείας ολοκληρώνουν τα Outback 2.5i και Levorg 1.6 GT-S, και τα δύο εξοπλισμένα με το EyeSight 3ης γενιάς.  

Στο περίπτερο της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE θα γίνει και η πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του νέου Speedcar XTREM 2018, του νέου Kartcross της ομώνυμης αντιπροσωπείας.

Οι άνθρωποι της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS με χαρά και επαγγελματισμό θα «ξεναγήσουν» το κοινό στα καινούργια δεδομένα της SUBARU, δεδομένα που λειτουργούν για την ασφάλεια και την απόλαυση της οδήγησης. Να θυμίσουμε ότι η διάρκεια της έκθεσης για το κοινό είναι 11-19 Νοεμβρίου, καθημερινές 15.00 – 21.00 και Σαββατοκύριακα 10.00 – 21.00

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ