ΜΕΛ: 50 χρόνια παρουσίας στην βιομηχανία ανακυκλωμένου χαρτονιού

ΜΕΛ: 50 χρόνια παρουσίας στην βιομηχανία ανακυκλωμένου χαρτονιού

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της γιόρτασε η  Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου, ΜΕΛ. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έδωσαν το παρών εκτός από τους εκπροσώπους των παραγωγικών  τάξεων της πόλης και της Ελλάδας, εκπρόσωποι της κυβέρνησης. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το φιλόδοξο επενδυτικό σχέδιο, ύψους περίπου 21 εκατομμυρίων ευρώ, που πραγματοποίησε η εταιρεία την τελευταία 5ετία, με στόχο να στηρίξει την ελληνική αγορά σε μια δύσκολη περίοδο και ταυτόχρονα να βελτιστοποιήσει τις πρακτικές της και το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Η ολοκλήρωση του επενδυτικού πλάνου δε συνιστά μόνο τη μεγαλύτερη σε ένταση επένδυση από την ίδρυση της εταιρείας, αλλά και μια σοβαρή και ελπιδοφόρα παρακαταθήκη για το μέλλον. Αποτελεί ένα σημαντικό σχέδιο που επιβεβαιώνει τη στρατηγική απόφαση της εταιρείας να βελτιώσει την ποιότητα και να ενισχύσει την παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου κατά 30%. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη, αποκλειστικά και μόνο, αποκόμματα ανακυκλώσιμου χαρτιού, άνω των 120.000 τόνων τον χρόνο, γεγονός που της προσδίδει τον χαρακτηρισμό του μεγαλύτερου ανακυκλωτή χαρτιού της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή