Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Τσοχατζόπουλου – Πολάκη για την Βίκυ Σταμάτη

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Τσοχατζόπουλου – Πολάκη για την Βίκυ Σταμάτη

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Ακη Τσοχατζόπουλου και Παύλου Πολάκη, με αφορμή ανάρτηση στο Facebook, του δεύτερου με σκληρούς χαρακτηρισμούς για την άσεμνη κίνηση, που είχε κάνει η Βίκυ Σταμάτη, πηγαίνοντας προς το δικαστήριο μετά την καταδίκη της από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας για την υπόθεση με τις «χρυσές μίζες ».

Το απόγευμα, επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του, ο ίδιος ο κ. Τσοχατζόπουλος, παρότι η κ. Σταμάτη, φέρεται να έχει δώσει εντολή να κατατεθεί αγωγή.

Σε αυτή ανέφερε:

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο – χυδαίο – υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παραεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί – χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».

Απάντηση Πολάκη

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του κ. Τσοχατζόπουλου, απαντώντας μέσω εξίσου σκληρής ανάρτησής του στο Facebook:

«Ακη Τσοχατζόπουλε πες που εχεις κρύψει τα υπόλοιπα απο τις μίζες που πήρες και σταμάτα να το παίζεις προσβεβλημένος σύζυγος και πονεμένος πατέρας …ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟ !!!!

Εχω κι εγω γυναίκα και κόρες ,αλλα δεν έφτιαξα το μέλλον τους με μαύρα λεφτα και μίζες .

Διαλεξα μια σύζυγο με ίδιες αξίες και ικανότητες με μενα και μεγαλώνουμε παιδια με παιδεία και αρχές που να κερδίσουν οι ίδιες τις ζωές τους !!!!

Γι αυτο ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΙΟΣ!!!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή