ΕΛΛΑΔΑ

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Την ώρα που η δυτική Αττική δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες με αποτέλεσμα επτά άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους στη Μάνδρα, δεκάδες σπίτια να πλημμυρίσουν, οδηγοί να εγκλωβιστούν στα οχήματά τους και με την Πυροσβεστική να δέχεται εκατοντάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού προειδοποιώντας για ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες, οι οποίες θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, θα επηρεαστούν:

-Την Τετάρτη 15/11/2017, το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, Η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Κεντρική Μακεδονία, τη νύχτα οι Σποράδες και η Εύβοια και πιθανόν κατά διαστήματα και οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

-Την Πέμπτη, 16/11/2017, κατά διαστήματα το Ιόνιο, όλα τα Ηπειρωτικά, η Εύβοια, οι Σποράδες και πιθανόν τη νύχτα οι δυτικές Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη.

-Την Παρασκευή 17/11/2017, πιθανόν η Ήπειρος μέχρι το πρωί, το Ιόνιο (κυρίως νοτιότερα της Κέρκυρας), οι Σποράδες, η Εύβοια, οι Κυκλάδες, η δυτική Κρήτη και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά (εκτός της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας.

-Το Σάββατο 18/11/2017, αρχικά όλη η χώρα εκτός από την Ήπειρο και την Κέρκυρα. Μέχρι τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο Ιόνιο, την Κρήτη και τα Ηπειρωτικά (εκτός από την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

-Την Κυριακή 19/11/2017, πιθανόν μέχρι το μεσημέρι, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ