4 fresh συνδυασμοί για το κόκκινο φόρεμά σου

4 fresh συνδυασμοί για το κόκκινο φόρεμά σου

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορούμε πια με βεβαιότητα να πούμε ότι αυτό το χειμώνα έχει αντικαταστήσει το αγαπημένο κλασσικό LBD (μικρό μαύρο φόρεμα) αφού το είδαμε σε τόσες μεγάλες δόσεις και σε τόσα διαφορετικά σχέδια στις εβδομάδες μόδας που χωρίς κανένα ενδοιασμό το συμπεριλάβαμε ανάμεσα στις απαραίτητες αγορές της σεζόν.

Και όχι, δεν είναι μόνο το γιορτινό κλίμα που αρχίσαμε να αισθανόμαστε λίγο καιρό πριν τα Χριστούγεννα, που μας κάνει να θέλουμε να φορέσουμε το κατακόκκινο φόρεμά μας από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά το γεγονός ότι δείχνει τόσο μοντέρνο φέτος με το styling που μας προτείνουν τα διάσημα ''it''  girls.

Μελετήσαμε λοιπόν τις εμφανίσεις στην street μόδα και ξεχωρίσαμε 4 διαφορετικούς τρόπους που θα δώσουν στο LRD (Little Red Dress) σας την ανανέωση που χρειάζεται για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

1.Με τζιν

Αν είστε φαν του layering τότε ένα ασύμμετρο κόκκινο φόρεμα πάνω από το cropped μπλε τζιν σας είναι η πιο φρέσκια πρόταση της σεζόν για ένα super cool πρωϊνό σύνολο.

4 fresh συνδυασμοί για το κόκκινο φόρεμά σου-1

2.Καμελό παλτό

Ίσως η πιο chic πρόταση. Τον συγκεκριμένο συνδυασμό υιοθέτησε πρόσφατα η Kate Bosworth αλλά και η Amal Clooney, που μας έπεισαν πως ένα καμελό παλτό δείχνει πολύ καλύτερα από το μαύρο με το κόκκινο ladylike φόρεμά μας, φορεμένο κανονικά ή ριγμένο στους ώμους.

4 fresh συνδυασμοί για το κόκκινο φόρεμά σου-2

3.Με λευκά μποτάκια

Αυτή τη σεζόν φιγουράρει στις επιλογές των πιο διάσημων fashion girls.  Τα λευκά μποτάκια, που είναι μια από τις μεγάλες τάσεις του χειμώνα- συνδυάζονται άψογα με τα κόκκινα φορέματά μας και εμείς δεν μπορούμε να αντισταθούμε σ' αυτό το πάντρεμα.

4 fresh συνδυασμοί για το κόκκινο φόρεμά σου-3

4. Total Red

Ένα κατακόκκινο σύνολο από την κορυφή μέχρι τα νύχια για όσες δεν θέλουν να κάνουν εκπτώσεις σ' αυτό το καυτό χρώμα σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Μην φοβηθείτε να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με κόκκινο κραγιόν.

4 fresh συνδυασμοί για το κόκκινο φόρεμά σου-4

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή