Προκλήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια «βλέπει» ο Κυρίτσης

Προκλήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια «βλέπει» ο Κυρίτσης

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε διαφορετική συχνότητα από αυτήν του πολιτικού κόσμου και του ιδίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με ανακοίνωσή του είχε καταδικάσει τα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, «εκπέμπει» ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Κυρίτσης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, αγνοώντας τόσο τον τραυματισμό της δικηγόρου από φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται τώρα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όσο και τις συλλήψεις που έγιναν εκείνο το βράδυ, ο κ. Κυρίτσης αφήνει αιχμές για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ. κάνοντας λόγο για προκλήσεις.

Μάλιστα απέφυγε να πάρει θέση για τον τραυματισμό της δικηγόρου τη στιγμή που σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αλλά και το κόμμα στο οποίο ανήκει εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους.

«Η τυφλή επίθεση και ο σοβαρός τραυματισμός της δικηγόρου και πανεπιστημιακού από ρίψη φωτοβολίδας στο πόδι της, κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων, προκαλεί αποτροπιασμό.

Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν μόνο σε φασιστικές, εγκληματικές πρακτικές, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κοινωνικές διαμαρτυρίες ή οποιοδήποτε κίνημα, και είναι απολύτως καταδικαστέες.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην τραυματία και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση», ανέφερε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Κυρίτση στο Twitter

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή