Εκλογές Κεντροαριστεράς: Μήνυμα ενότητας από Σημίτη

Εκλογές Κεντροαριστεράς: Μήνυμα ενότητας από Σημίτη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα ενότητας από τον Κώστα Σημίτη ενώ είναι σε εξέλιξη ο δεύτερος γύρος των εκλογών, κατά τη διαδικασία σχηματισμού του νέου φορέα της κεντροαριστεράς. Ο κ. Σημίτης υπογραμμίζει προς όλους τους εμπλεκόμενους στο εγχείρημα: «Η παραδοσιακή άποψη πως «οι νικητές διατάσσουν και οι ηττημένοι υπακούουν» δεν πρέπει να ισχύσει. Ένας και μόνον είναι ο κανόνας της μελλοντικής επιτυχίας: Όλοι μαζί.»

Ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα κοινό όργανο από τους κύριους πρωταγωνιστές, για να απαντήσει ενωμένο στα δυο κύρια προβλήματα: την πορεία προς το συνέδριο και τις πολιτικές κατευθύνσεις της παράταξης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σήμερα ολοκληρώθηκε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας ενιαίας κεντρο-αριστερής παράταξης, που συνενώνει διάφορες τάσεις και ομάδες σε μια κοινή πορεία. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να έχει άμεση συνέχεια. Να δημιουργηθεί ένα κοινό όργανο από τους κύριους πρωταγωνιστές, για να απαντήσει ενωμένο στα δυο κύρια προβλήματα: την πορεία προς το συνέδριο και τις πολιτικές κατευθύνσεις της παράταξης. Η παραδοσιακή άποψη πως "οι νικητές διατάσσουν και οι ηττημένοι υπακούουν" δεν πρέπει να ισχύσει. Ένας και μόνον είναι ο κανόνας της μελλοντικής επιτυχίας: Όλοι μαζί».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή