Κεφαλογιάννη: Δεν μπορεί να μην έχει κάνεις, καμία ευθύνη για την τραγωδία στη Δ. Αττική

Κεφαλογιάννη: Δεν μπορεί να μην έχει κάνεις, καμία ευθύνη για την τραγωδία στη Δ. Αττική

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Συγκλονισμένη» με όσα συνέβησαν στη Δυτική Αττική, δήλωσε η Τομεάρχης Πολιτισμού της Ν.Δ , Ολγα Κεφαλογιάννη, ενώ εξέφρασε για ακόμη μια φορά τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και την στήριξή μας στους πολίτες που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της καταστροφής.

«Τώρα όμως που περνάνε οι ημέρες, θα πρέπει να αναζητήσουμε τις ευθύνες. Τόσο τις πολιτικές, όσο φυσικά και τις ποινικές. Δεν μπορεί να μην έχει κάνεις, καμία ευθύνη», σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Πέρα από τα επικοινωνιακά σόου χρειάζονται συγκεκριμένες απαντήσεις. Και από την κυβέρνηση και φυσικά από την Περιφέρεια. Να μας απαντήσουν τι έκαναν για να αποτρέψουν μια τέτοια τραγωδία. Η επίκληση του παρελθόντος ως άλλοθι δεν θα τους σώσει από την λογοδοσία και τον καταλογισμό ευθυνών».

Ως προς το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος, η Τομεάρχης Πολιτισμού της Ν.Δ. σημείωσε:

«Η ΝΔ είναι η παράταξη του κοινωνικού φιλελευθερισμού, η παράταξη που ιστορικά ανοίγει δρόμους για το μέλλον της Ελλάδας. Η αναφορά στη μεσαία τάξη έρχεται να εκφράσει την αγωνία όλων των συμπολιτών μας που ακούν τους κ.κ. Τσακαλώτο και Χουλιαράκη να λένε ανερυθρίαστα πως υπερφορολογούν από επιλογή τους συνεπείς και όσους δεν μπορούν να ξεφύγουν. Η αναφορά στη μεσαία τάξη απηχεί την ανάγκη η Ελλάδα να βασιστεί στις δικές της δυνάμεις προκειμένου να βγει από την κρίση. Και η κινητήριος δύναμη είναι, εκ των πραγμάτων, η μεσαία τάξη που σήμερα στενάζει κάτω από την πολιτική φόρων της κυβέρνησης.

Οι αρχές μας δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση, ούτε βέβαια σε μία ζυγαριά πρόσκαιρης κομματικής επιτυχίας. Η ΝΔ υπήρξε διαχρονικά ο εκφραστής του μέτρου, πολέμιος του λαϊκισμού και των άκρων. Και αυτό δεν αλλάζει. Δεν θεωρώ, συνεπώς, ότι υπάρχει στροφή της ΝΔ. 'Αλλωστε, μία ιδεολογική μετάλλαξη της ΝΔ θα ήταν συνταγή καταστροφής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή