BABY BOOM! H Chrissy Teigen είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με το πιο τέλειο ποστ στο Instagram

BABY BOOM! H Chrissy Teigen είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με το πιο τέλειο ποστ στο Instagram

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Luna Simone θα αποκτήσει αδελφάκι! Η Chrissy Teigen και ο σύντροφός της Jogn Legend περιμένουν το δεύτερο μωράκι τους και το διάσημο μοντέλο το ανακοίνωσε χθες με το πιο τρυφερό ποστ στο Instagram. Στο video που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, ακούγεται η ίδια να ρωτάει την κορούλα τους  ''Τι υπάρχει εδώ μέσα;'' και η μικρή δείχνοντας με το δάχτυλο την κοιλίτσα της μαμάς της να απαντάει ''Ένα μωράκι''.

Μάλιστα με το χιούμορ που την διακρίνει η Chrissy δεν παρέλειψε να σημειώσει στην ανάρτησή της την λεζάντα ''Είναι του John''.

Το πολυαγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, ενώ η Chrissy που μίλησε πολλές φορές ανοιχτά για το πρόβλημα υπογονιμότητας με το οποίο παλεύει ανέφερε σε συνέντευξή της τον περασμένο Οκτώβριο ότι η ίδια και ο σύζυγός της προσπαθούν μέσω της κατάψυξης ωαρίων να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Όσο για το πως η μικρή Luna ενδέχεται να υποδεχτεί το νέο μέλος, ο διάσημος τραγουδιστής απάντησε ‘’Δεν έχω ιδέα. Είναι πολύ γλυκιά και της αρέσει να μοιράζεται, οπότε ας ελπίσουμε ότι αυτό θα μεταφραστεί έτσι’’.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το υπέροχο video που ανέβασε η Chrissy Teigen!

BABY BOOM! H Chrissy Teigen είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με το πιο τέλειο ποστ στο Instagram-1

Λίγο αργότερα η Chrissy Teigen έσπευσε στο Instagram να μας δείξει την κοιλίτσα της.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή