Προσφορές Black Friday by Peugeot στην Ελλάδα

Προσφορές Black Friday by Peugeot στην Ελλάδα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φέτος τον Νοέμβριο, η Peugeot κάνει επανάσταση και φέρνει πρώτη το θεσμό Black Friday στην αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα με μοναδικές προσφορές! 

H εμβληματική γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία με τα πολυβραβευμένα μοντέλα και την πρωτοποριακή τεχνολογία, κάνει άλλο ένα εντυπωσιακό βήμα και γίνεται η πρώτη εταιρία αυτοκινήτου στην Ελλάδα που συμμετέχει στον θεσμό του Black Friday. Πιο συγκεκριμένα, από την Τρίτη 21 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στο επίσημο δίκτυο της Peugeot σε όλη τη χώρα, οι υποψήφιοι πελάτες θα γνωρίσουν το πραγματικό νόημα των προσφορών Black Friday με μοναδικά οφέλη που μπορούν να εκμεταλλευτούν  μόνο τις παραπάνω ημερομηνίες. 

Για αυστηρά περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων και σε ευρεία γκάμα εκδόσεων – κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού – ισχύουν τιμές έκπληξη για όλα τα επιβατικά μοντέλα Peugeot 108, 208, 301 και 308. 

Οι μοναδικές Black Friday προσφορές ισχύουν και για την οικογένεια των SUVs της Peugeot, 2008, 3008 και 5008! 

Φέτος, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις μοναδικές προσφορές BLACK FRIDAY by PEUGEOT!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή