Οι παίκτες της REAL MADRID οδηγούν AUDI

Οι παίκτες της REAL MADRID οδηγούν AUDI

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και τη νέα σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης …οδηγεί Audi! Οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ισπανίας παρέλαβαν την εβδομάδα που πέρασε τα προσωπικά τους μοντέλα για την εφετινή χρονιά. Πριν όμως την παράδοση, μία έκπληξη περίμενε τους αστέρες της Μαδρίτης. Άλλαξαν τις ποδοσφαιρικές τους στολές, φόρεσαν αγωνιστικές φόρμες και πήραν θέση σε ειδικούς προσομοιωτές, για να πάρουν μια εντύπωση του Audi e-tron FE04, του ηλεκτρικού αγωνιστικού μονοθέσιου της Audi με το οποίο η μάρκα συμμετέχει στη Formula E. Το μονοθέσιο θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν για τη Formula E, στο Χονγκ Κονγκ (2-3 Δεκεμβρίου).

Για άλλη μια χρονιά, στην κορυφή της λίστας προτίμησης ήταν το Audi Q7. Το μεγάλο SUV της Audi ήταν επιλογή των Γκάρεθ Μπέιλ (Gareth Bale), Λούκα Μόντριτς (Luka Modrić) και Κασεμίρο (Casemiro) όπως και 11 ακόμα συμπαικτών τους, με τρεις από αυτούς να επιλέγουν το plug-in υβριδικό Audi Q7 e-tron Quattro. Επίσης δημοφιλή ανάμεσα στους «Μαδριλένους» αναδείχθηκαν τα σπορ μοντέλα RS. Ο προπονητής Ζινεντίν Ζιντάν (Zinédine Zidane) επέλεξε το Audi RS 6 Avant, ο super-star της ομάδας Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) και ο τερματοφύλακας Κέιλορ Νάβας (Keylor Navas) το Audi RS 7 Sportback. Τέλος, ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος (Sergio Ramos) θα οδηγεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ένα Audi R8 Spyder. Για την ιστορία, γρηγορότερος στο τιμόνι του προσομοιωτή του Audi e-tron FE04, αναδείχθηκε ο αμυντικός των πραταθλητών Ισπανίας, ο Ντάνι Καρβαχάλ (Dani Carvajal). 

Η Audi συνεργάζεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2003. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει τρία από τα τέσσερα τελευταία Champions League ενώ τη σεζόν που μας πέρασε πρόσθεσε άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της, καταφέρνοντας να είναι η πρώτη ομάδα που κατακτά δύο συνεχόμενες χρονιές το Champions League, αναμφισβήτητα τον πιο σημαντικό τίτλο σε επίπεδο συλλόγων, στην Ευρώπη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή