Σοκάρει η εικόνα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τις πλαστικές επεμβάσεις

Σοκάρει η εικόνα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τις πλαστικές επεμβάσεις

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε τελείως αλλοιωμένο το πρόσωπο του από τις πλαστικές επεμβάσεις και τις εμφυτεύσεις στα μαλλιά εμφανίσθηκε δημόσια ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός και ηγέτης του κόμματος Forza Italia, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, προκαλώντας έντονους σχολιασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα ενημέρωσης. 

Σοκάρει η εικόνα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τις πλαστικές επεμβάσεις-1

Ο εκκεντρικός πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, ο οποίος προσπαθεί να πραγματοποιήσει την πολιτική του επιστροφή μετά την καταδίκη του για φορολογική απάτη το 2013, εμφανίσθηκε σε μία συγκέντρωση του κόμματος του και σε μία εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai την Κυριακή, τραβώντας τα βλέμματα της δημοσιότητας περισσότερο για την «ιδιαίτερη» εικόνα του προσώπου του παρά για την «πολιτική» παρουσία του. 

Σοκάρει η εικόνα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τις πλαστικές επεμβάσεις-2

Ο 81χρονος μεγιστάνας, γνωστός για τη «σχέση» του με τις πλαστικές επεμβάσεις από το παρελθόν, εμφανίστηκε με το χαμόγελο του «ακινητοποιημένο» και το μέτωπο του σε υπερβολικό βαθμό τσιτωμένο και αρυτίδωτο, με αποτέλεσμα να ειπωθεί από μεγάλη μερίδα του Τύπου ότι θυμίζει ζωντανό κέρινο ομοίωμα, ενώ η εικόνα του χαρακτηρίστηκε ακόμη και «τρομακτική».

Παρ’ όλα αυτά, ο πρώην «Καβαλιέρε» ετοιμάζει την δυναμική επιστροφή του στα πολιτικά πράγματα της χώρας του, καθώς ο κεντροδεξιός συνασπισμός του οποίου ηγείται το κόμμα του καλπάζει δημοσκοπικά, στοχεύοντας στη νίκη στις βουλευτικές εκλογές της ερχόμενης χρονιάς. Λόγω της καταδίκης του, ο Μπερλουσκόνι δεν μπορεί να εκλεγεί σε δημόσιο αξίωμα στη χώρα του και γι’ αυτό το λόγο έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προσπαθώντας να αναστρέψει την εις βάρος του αυτή κατάσταση. Παράλληλα, αναζητεί εναλλακτικούς υποψηφίους για την πρωθυπουργία, σε περίπτωση που χάσει τη δικαστική αυτή μάχη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή