Ένα εντυπωσιακό φρέσκο μέλος της «ναυτικής» οικογένειας Admiral’s Cup μας συστήνει η εταιρεία Corum. Με δυναμική ιδιοσυγκρασία, γενναιόδωρες διαστάσεις και τις γνώριμες σημαιούλες του ναυτικού κώδικα στο καντράν, το νέο Admiral’s Cup Legend 47 είναι η επιτομή του sport-chic ρολογιού.

Στεγάζεται σε μία ευμεγέθη κάσα διαμέτρου 47 mm και πάχους 15,65 mm από τιτάνιο βαθμού σκληρότητας 2, η οποία είναι αντέχει σε πιέσεις 10 ΑΤΜ, παραμένει δηλαδή στεγανή μέχρι 100 μέτρα βάθος.
Στο εσωτερικό της κρύβει έναν ολοκαίνουριο manufacture μηχανισμό αυτόματου κουρδίσματος, τον Calibre CO 403, με ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα και ημερομηνία, ο οποίος λειτουργεί με συχνότητα 4 Hz (28.800 ταλαντώσεις/ώρα) και έχει 65 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

Η χαρακτηριστική δωδεκάγωνη στεφάνη των Admiral’s Cup περικλείει ένα μαύρο καντράν με ανάγλυφες κάθετες ρίγες, στρογγυλές ενδείξεις των ωρών και μεγάλους δείκτες Dauphine, όλα με φωσφορίζουσα επίστρωση SuperLuminova, ενώ στην εσωτερική στεφάνη υπάρχουν δώδεκα ναυτικές σημαίες σε έντονα χρώματα.

Το σύνολο ολοκληρώνεται από ένα μαύρο λουράκι από βουλκανισμένο καουτσούκ. Το Admiral’s Cup Legend 47 κυκλοφορεί και σε εξίσου ωραία έκδοση με μπλε καντράν και ομοιόχρωμο λουράκι από καουτσούκ.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της Corum.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοτήμ (τηλ.: 210-3238250)
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ