Ανοιξε τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα Disney στη Ρωσία

Ανοιξε τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα Disney στη Ρωσία

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Walt Disney εταιρείες ΚΑΚ» (Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών – σ.σ), θυγατρική εταιρεία της The Walt Disney Conpany, άνοιξε στο ρωσικό πολυκατάστασημα παιχνιδιών, γνωστό ως ο «Κόσμος του Παιδιού», το πρώτο κατάστημα παιχνιδιών Disney στη Ρωσία, στη Μόσχα. Έως το τέλος του έτους, αναμένεται να ανοίξουν θα ανοίξουν άλλα τρία παρόμοια καταστήματα σε τρία διαφορετικά εμπορικά κέντρα της χώρας. 

«Είναι μια σημαντική στρατηγική πρωτοβουλία για εμάς. Θα είναι ένας μοναδικός χώρος στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να επικοινωνούν με διάφορους ήρωες της Disney», δήλωσε η γενική διευθύντρια της Disney στην Ρωσία, Μαρίνα – Ζιγκάλοβα Όσκαν.

Το κατάστημα της Disney, το οποίο εκτείνεται σε 350 τ.μ., θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του πολυκαταστήματος παιχνιδιών «Ο Κόσμος του Παιδιού» και εκεί θα πωλούνται, μεταξύ άλλων, παιχνίδια με τους ήρωες της Disney, αναμνηστικά δημοφιλών ταινιών επιστημονικής φαντασίας, όπως το Star Wars και φιγούρες υπερηρώων της MARVEL. Συνολικά, στο κατάστημα θα υπάρχουν 2.000 κωδικοί με παιχνίδια και αναμνηστικά. Σύμφωνα με την Μαρίνα – Ζιγκάλοβα Όσκαν, μερικά από τα είδη αυτά είναι μοναδικά, και δεν θα μπορούν να βρεθούν σε άλλα καταστήματα στην Ρωσία. Η ίδια μάλιστα τόνισε ότι το κατάστημα αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την εταιρεία διαχείρισης λιανικού εμπορίου IDEAS4RETAIL και «είναι ένα εντελώς μοναδικό μοντέλο καταστήματος, το οποίο υπάρχει μόνο στη Ρωσία», σε αντίθεση με τον υπόλοιπο κόσμο, όπου τα καταστήματα Disney διευθύνονται αποκλειστικά μέσω της Disney Store.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή