Το «πόθεν έσχες» του Προκόπη Παυλόπουλου

Το «πόθεν έσχες» του Προκόπη Παυλόπουλου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνολικά εισοδήματα 104.298 ευρώ δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος σύμφωνα με τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που δόθηκαν στη δημοσιότητα και αφορούν περιουσιακά στοιχεία του 2015. Για το ίδιο έτος η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Βλασία Πελτσέμη-Παυλοπούλου, δήλωσε εισοδήματα 3.000 ευρώ.

Επίσης, ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε καταθετικούς λογαριασμούς 6.010 ευρώ, ένας εκ των οποίων κοινός με τη σύζυγό του στην BNP PARIBAS (2.328 ευρώ). Η κυρία Πελτσέμη δήλωσε καταθέσεις 3.020 ευρώ, από τα οποία το ποσό των 1.527 ευρώ είναι σε λογαριασμό με τρίτους.

Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε, από κοινού με την σύζυγό του, την επικαρπία μονοκατοικίας στη Μύκονο και ένα βοσκοτόπι στην Μεσσηνία. Η κ. Πελτσέμη δήλωσε ένα διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό από γονική παροχή. Ο κ. Παυλόπουλος έχει στην κατοχή του ένα ΙΧ 1.582 κ.ε. και δήλωσε ότι μεταβίβασε ένα ΙΧ 3.497 κ.ε. για 500 ευρώ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι το 2015 είχε συνολικές δανειακές υποχρεώσεις 154.666 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή