Ένας άντρας κρατάει τον μικρό γιο του από το χέρι, καθώς περπατούν σε έναν γεμάτο απορρίμματα δρόμο του κέντρου μεταναστών της Μπαλάτα, κοντά στην πόλη της Ναμπλούς, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, το 1987. Λίγο πριν, έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας στο κέντρο, λόγω βίαιων επεισοδίων που ξέσπασαν στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν έντεκα. (AP Photo/Max Nash)

Βρετανοί αξιωματικοί επιθεωρούν νεοσύλλεκτους άντρες της Αμυντικής Δύναμης του Σουδάν, μίας στρατιωτικής μονάδας της Βρετανικής Αυτοκρατορίας που  πολέμησε σε διαφορά μέτωπα της Αφρικής εναντίον των δυνάμεων του Άξονα κατά τον Β´Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1940. (ΑP Photo)

Το πρωτότυπο του γαλλοβρετανικού υπερηχητικού αεροσκάφους Κονκόρντ πραγματοποιεί την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, στο αεροδρόμιο της Τουλούζης, στη Γαλλία, το 1967, περίπου ενάμιση χρόνο πριν από την παρθενική του πτήση, το 1969. (AP Photo)

Αστυνομικοί με ειδικό εξοπλισμό ψάχνουν τα μισοβυθισμένα αυτοκίνητα για εγκλωβισμένους ανθρώπους, στην πλημμυρισμένη λεωφόρο FDR του Μανχάταν , στη Νέα Υόρκη, μετά από μία σφοδρή καταιγίδα, το 1992. (AP Photo/Alex Brandon)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ