Flashback στην 11η Δεκεμβρίου

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 11η Δεκεμβρίου-1

Ένας άντρας κρατάει τον μικρό γιο του από το χέρι, καθώς περπατούν σε έναν γεμάτο απορρίμματα δρόμο του κέντρου μεταναστών της Μπαλάτα, κοντά στην πόλη της Ναμπλούς, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, το 1987. Λίγο πριν, έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας στο κέντρο, λόγω βίαιων επεισοδίων που ξέσπασαν στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν έντεκα. (AP Photo/Max Nash)

Flashback στην 11η Δεκεμβρίου-2

Βρετανοί αξιωματικοί επιθεωρούν νεοσύλλεκτους άντρες της Αμυντικής Δύναμης του Σουδάν, μίας στρατιωτικής μονάδας της Βρετανικής Αυτοκρατορίας που  πολέμησε σε διαφορά μέτωπα της Αφρικής εναντίον των δυνάμεων του Άξονα κατά τον Β´Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1940. (ΑP Photo)

Flashback στην 11η Δεκεμβρίου-3

Το πρωτότυπο του γαλλοβρετανικού υπερηχητικού αεροσκάφους Κονκόρντ πραγματοποιεί την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, στο αεροδρόμιο της Τουλούζης, στη Γαλλία, το 1967, περίπου ενάμιση χρόνο πριν από την παρθενική του πτήση, το 1969. (AP Photo)

Flashback στην 11η Δεκεμβρίου-4

Αστυνομικοί με ειδικό εξοπλισμό ψάχνουν τα μισοβυθισμένα αυτοκίνητα για εγκλωβισμένους ανθρώπους, στην πλημμυρισμένη λεωφόρο FDR του Μανχάταν , στη Νέα Υόρκη, μετά από μία σφοδρή καταιγίδα, το 1992. (AP Photo/Alex Brandon)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή