Καταδρομική επιχείρηση κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Καταδρομική επιχείρηση κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εισβολή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης ομάδα περίπου 10 έως 15 κουκουλοφόρων σπάζοντας με λοστούς και με καδρόνια ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, ενώ επιτέθηκαν και σε φοιτητές και καθηγητές που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο Ιδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι εισήλθαν στο Πανεπιστήμιο χωρίς να φοράνε κουκούλες και κινήθηκαν στο χώρο του Ιδρύματος, χωρίς να κινήσουν υποψίες.

Ξαφνικά κατέβασαν τις κουκούλες και χρησιμοποιώντας λοστούς που είχαν μαζί τους άρχισαν να σπάνε τραπέζια, καρέκλες ενώ από τη μανία τους τους δεν γλίτωσε ούτε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Καταδρομική επιχείρηση κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας-1

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα κυνήγησαν και ξυλοκόπησαν φοιτητές που βρίσκονταν στο χώρο, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Σύμφωνα με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η εισβολή έμοιαζε με καταδρομική επιχείρηση ενώ άξιο προσοχής είναι και το γεγονός ότι οι άγνωστοι βάνδαλοι δεν πέταξαν κάποιο φυλλάδιο ούτε φώναξαν κάποιο σύνθημα προκειμένου να διαπιστωθεί η πολιτική τους ταυτότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή