Μία ανάσα πριν από τις γιορτές ο οίκος Franck Muller παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη συλλογή γυναικείων δημιουργιών. Αυθεντικά δείγματα υψηλής ωρολογοποιίας και ελβετικής τεχνογνωσίας, τα Vanguard Lady ξεχειλίζουν θηλυκότητα και δυναμισμό. Οι ελκυστικές τους καμπύλες, το ιδιαίτερο σχήμα της κάσας τους και οι ευμεγέθεις αριθμοί στα καντράν είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά τους.

H συλλογή Vanguard Lady απαρτίζεται από πλήθος quartz και αυτόματων μοντέλων με κάσες είτε από ανοξείδωτο ατσάλι είτε από ροζ χρυσό 18Κ.

Οι κάσες των ρολογιών κατασκευάζονται εξολοκλήρου in-house αρχικά στο εργοστάσιο του Franck Muller στο La-Chaux-De-Fonds και κατόπιν στην Watchland της Γενεύης για το τελικό φινίρισμα. Όλες κάσες γυαλίζονται με σχολαστικότητα στο χέρι από τους έμπειρους τεχνίτες του οίκου ενώ ειδικά για τις διαμαντένιες εκδόσεις απαιτείται χρόνος και δεξιοτεχνία για την τοποθέτηση των πολύτιμων λίθων.

Η ανάγλυφη κυματοειδής διακόσμηση των καντράν βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τις τολμηρές γραμμές της κάσας και με τους φυλλοειδείς δείκτες της ώρας και των λεπτών.

Υπάρχουν πολλές εκδοχές για να επιλέξετε. Πιο κλασικές με μονόχρωμους αραβικούς αριθμούς π.χ. σε μαύρο ή λευκό χρώμα…

…ενώ πολύ εντυπωσιακές και χαρούμενες είναι οι εκδόσεις «Color Dreams», στις οποίες οι αριθμοί είναι όλοι σε διαφορετικά και έντονα χρώματα.

Η συλλογή αποτελείται τόσο από απλά μοντέλα χωρίς διαμάντια όσο και από ρολόγια-κοσμήματα στολισμένα με διαμάντια στην κάσα ή και στο καντράν.

Τα Vanguard Lady αγκαλιάζουν τον καρπό με φίνα λουράκια από δέρμα αλιγάτορα σε διάφορα χρώματα...

...μπορούν όμως να συνδυαστούν και με καλοσχεδιασμένα και εργονομικά μπρασελέ στο μέταλλο της κάσας.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Franck Muller.

Αποκλειστική διάθεση: Franck Muller Boutiques – Kassis (τηλ.: 210-3628003)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ