Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Συνεχίζεται η παράσταση «Το χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα, σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα στο θέατρο «Μικρό Γκλόρια» (Ιπποκράτους 7). Στις 9 μ.μ.

• Παρουσίαση της έκδοσης της Monica M. Jackson «Hellenistic Gold Jewellery in The Benaki Museum» – 10o τεύχος του επιστημονικού περιοδικού του Μουσείου Μπενάκη (Κουμπαρή 1), στις 7 μ.μ.

• Θεατρική παράσταση «Κριεζώτου 3» στο πλαίσιο της δράσης «Από τη σιωπή της προθήκης στο θεατρικό λόγο», σε σκηνοθεσία Στρατή Πανούριου. Στην Πινακοθήκη «Γκίκα» (Κριεζώτου 3), στις 8.30 μ.μ.

• Ο Τάκης Ζαχαράτος συνομιλεί με τη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη, στις συναντήσεις με μουσικούς στο καφέ του «Ιανού» (Σταδίου 24). Στις 8.30 μ.μ.

• Συνεχίζεται η παράσταση «Κοριολανός» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία του Αλέξαδρου Διαμαντή, στο θέατρο «Σημείο» (Χαρ. Τρικούπη 10, πίσω από το Πάντειο), στις 9.15 μ.μ.

• Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387) γιορτάζει, δύο ημέρες πριν από το χειμερινό ηλιοστάσιο, με την παράσταση «Ο θάνατος των δεινοσαύρων». Θα προλογίσει ο καθηγητής Νίκος Ζούρος. Στις 6 μ.μ.

• Ο συνθέτης και ερμηνευτής Γιάννης Μαθές και ο στιχουργός Μάνος Σαγκρής παρουσιάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ανήλικο», που κυκλοφορεί από τη «Μικρή Αρκτο». Στη μουσική σκηνή «Σφίγγα». (Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής 13), στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή