Μην αγοράσετε beauty δώρα πριν δείτε τη λίστα με τις προτάσεις μας

Μην αγοράσετε beauty δώρα πριν δείτε τη λίστα με τις προτάσεις μας

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιλέξαμε μια σειρά από αρώματα και limited edition δώρα σε εορταστικές συσκευασίες, για να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας.

Μην αγοράσετε beauty δώρα πριν δείτε τη λίστα με τις προτάσεις μας-1

Με έμπνευση τις Haute Couture δημιουργίες τους, φέτος oι Viktor & Rolf διακοσμούν με ένα τεράστιο μεταλλικό τριαντάφυλλο το κλασικό μπουκάλι του Flowerbomb, καθιστώντας το συλλεκτικό και ένα υπέροχο δώρο.

Μην αγοράσετε beauty δώρα πριν δείτε τη λίστα με τις προτάσεις μας-2

Το Multi-Use Brush Set της Smashbox αποτελείται από πέντε πινέλα μακιγιάζ και είναι ένα διασκεδαστικό δώρο που θα χρησιμοποιήσουν οι λάτρεις του μακιγιάζ. Σε εορταστική συσκευασία, εικονογραφημένο από τη διάσημη illustrator Ana Strumpf.

Μην αγοράσετε beauty δώρα πριν δείτε τη λίστα με τις προτάσεις μας-3

To χριστουγεννιάτικο body lotion της Molton Brown, Fable Juniper Berries & Lapp Pine, διακοσημένο με κουδουνάκια.

Μην αγοράσετε beauty δώρα πριν δείτε τη λίστα με τις προτάσεις μας-4

H Matte Meets Metal Vice palette από την Urban Decay είναι μια limited edition παλέτα, η οποίσ περιέχει 12 αποχρώσεις από την τεράστια συλλογή κραγιόν της Urban Decay, εκ των οποίων οι έξι μεταλλιζέ και οι υπόλοιπες ματ, από σκούρες, αισθησιακές μέχρι έντονες φωτεινές και τα πιο τέλεια neutrals.

Μην αγοράσετε beauty δώρα πριν δείτε τη λίστα με τις προτάσεις μας-5

Το γυναικείο WATER/ BAMBOO/ FREΕSIA ανήκει στην Water Collection της Korres και είναι ένα aquatic floral άρωμα, αέρινο και δροσερό, με πράσινες νότες από μπαμπού, υγρά άνθη φρέζιας και λωτού, μιμόζα και μια μεθυστική βάση από σανταλόξυλο.

Μην αγοράσετε beauty δώρα πριν δείτε τη λίστα με τις προτάσεις μας-6

Η σπινθηροβόλος καρδιά του νέου eau de parfum La vie est belle L’Éclat της Lancome αποτελείται από τα ευγενέστερα φυσικά συστατικά (Absolute Αιθέριο Έλαιο Άνθους Πορτοκαλιάς, Absolute Αιθέριο Έλαιο Αραβικού Γιασεμί, Απόσταγμα Περγαμόντου) και φωτίζεται απρ μια φρουτένια γλύκα.

Μην αγοράσετε beauty δώρα πριν δείτε τη λίστα με τις προτάσεις μας-7

Hourglass Diffusers της Diptyque είναι μια σειρά από κλεψύδρες που αρωματίζουν τον χώρο χωρίς την παρουσία θερμότητας ή άλλου είδους ενέργειας, με έναν εξελιγμένο μηχανισμό που βελτιώνει την οσφρητική απόδοση. Εδώ το ένα από τα τρία αρώματα, το Fleur D'Oranger.

Μην αγοράσετε beauty δώρα πριν δείτε τη λίστα με τις προτάσεις μας-8

H best-seller Crème de Corps Whipped της Kiehl's κυκλοφορεί για τις γιορτές σε limited edition συσκευασία, που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την artist του Λονδίνου Kate Moross.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή