Το απίστευτο δώρο του Kanye West στην Kim Kardashian

Το απίστευτο δώρο του Kanye West στην Kim Kardashian

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιος θα περίμενε πως ο Kanye West, για τα Χριστούγεννα, θα έδινε δώρο στην Kim Kardashian κάποιο κόσμημα, ή ένα ταξίδι ή τέλος πάντων κάτι φανταχτερό και πολύ, πολύ ακριβό.

''Για το ένα από τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μου, ο Kanye μου δίνει αυτό το μικρό κουτί με ένα λούτρινο Mickey Mouse, ακουστικά της Apple, κάρτες δώρου από το Netflix και την Amazon και κάλτσες Adidas. Σκέφτηκα ''τι γλυκό!'' και μετά ανοίγω το δεύτερο κουτί και έχει μετοχές στην Amazon απ' όπου πήρε την καρτα δώρου, στο Netflix, στην Apple – γι' αυτό μου πήρε τα ακουστικά -, στην Adidas και στην Disney'' είπε η Kim στα stories που ανέβασε παρουσιάζοντας τα δώρα.

Για να αντιληφθούμε περίπου πόσο κόστισε το συγκεκριμένο δώρο, αρκεί να σας πούμε πως μόνο οι μετοχές της Disney κόστισαν στον ράπερ περίπου $100.000 δολάρια.

Το απίστευτο δώρο του Kanye West στην Kim Kardashian-1
Το απίστευτο δώρο του Kanye West στην Kim Kardashian-2

Στο δεύτερο βίντεο η Kim έγραψε ''Best Husband alert'' και μπορούμε να φανταστούμε τη χαρά της. Να σημειωθεί πως η συνολική αξία όλων αυτών των μετοχών ξεπερνούν τις $200 χιλιάδες.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή