Ιρανοί αντικαθεστωτικοί διαδηλωτές αναποδογυρίζουν ένα τζιπ κατά τη διάρκεια κάποιας βίαιης διαδήλωσης στην Τεχεράνη κατά του Σάχη, αντιμετωπίζοντας τα πυρά των στρατιωτών που κατέκλυσαν την ιρανική πρωτεύουσα, το 1978. (AP Photo)

Ο πιο καταστροφικός και πολύνεκρος σεισμός της ευρωπαϊκής ιστορίας χτυπά την ιταλική πόλη της Μεσσήνης, στη Σικελία, σκοτώνοντας πάνω από 75.000 ανθρώπους και προκαλώντας ευρείας κλίμακας καταστροφές, το 1908. Ολόκληρο το ιστορικό κέντρο της παραθαλάσσιας σικελικής πόλης ερειπώθηκε, ενώ σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, οι νεκροί ενδέχεται να έφτασαν και τους 200.000. (AP Photo)

Τα κύρια μέλη του πρώτου πληρώματος του αστρόπλοιου Enterprise, ο κυβερνήτης Τζέιμς Τ. Κερκ (Γούιλιαμ Σάτνερ), ο πρώτος αξιωματικός και αξιωματικός Επιστημών Σποκ (Λέοναρντ Νίμοι), ο γιατρός Λέοναρντ ΜακΚόι (ΝτεΦόρεστ Κέλι), η αξιωματικός Επικοινωνιών Ουχούρα (Νισέλ Νίκολς), ο πλοηγός Τσέχοφ (Γουόλτερ Κένινγκ), ο πηδαλιούχος Σούλου (Τζορτζ Τάκει) και ο μηχανικός Σκότι (Τζέιμς Ντούχαν), παραδίδουν συνέντευξη Τύπου στα στούντιο της Paramount για τη νέα κινηματογραφική ταινία του σύμπαντος του Star Trek, Star Trek V: The Final Frontier, to 1988. Σκηνοθέτης της νέας αυτής περιπέτειας του θρυλικού διαστημόπλοιου υπήρξε ο ίδιος ο Γουίλιαμ Σάτνερ. (AP Photo/Bob Galbraith)

Ο Ρεπουμπλικάνος Ρούντολφ Τζουλιάνι ορκίζεται 107ος δήμαρχος της Νέας Υόρκης στα κεντρικά γραφεία της προεκλογικής του καμπάνιας, το 1993. Αριστερά στέκεται η σύζυγος του, Ντόνα Άνοβερ Τζουλιάνι, κρατώντας τη μικρή τους κόρη, Καρολάιν και δεξιά ο γιος τους, Άντριου. (AP Photo/Mark Lenniham) 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ