Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο της Πάτρας αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσακίρης (φωτ.), καθώς επελέγη για τη θέση αυτή από το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ανάμεσα στις υπόλοιπες υποψηφιότητες. Ο Σταύρος Τσακίρης, με πολυετή θητεία στον θεατρικό χώρο, θα αναλάβει το θέατρο της Πάτρας έχοντας εμπειρία από αντίστοιχες θητείες στα ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και Κομοτηνής. Οι άλλοι υποψήφιοι που διεκδικούσαν τη θέση, η οποία είχε μείνει κενή εδώ και περίπου έξι μήνες, ήταν ο Μίκαελ Ζάιμπελ, ο Χρήστος Στρέπκος, σκηνοθέτης του Αρματος Θέσπιδος, ο Θανάσης Θεολόγης, ο Σπύρος Κουβαρδάς, ο Χρίστος Κόκκινος και ο Χρήστος Κάλοου.

(…) Η Ριάνα χαμογελαστή αγκαλιά με τον νεαρό ξάδελφό της. Με αυτή τη φωτογραφία που ανέβασε στα σόσιαλ μίντια, η διάσημη τραγουδίστρια στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα για παύση της βίας. Ο 21χρονος Tavon Kaiseen Alleyne σκοτώθηκε πριν από λίγες μέρες από πυρά αγνώστων στα Μπαρμπέιντος λίγες ώρες αφότου πέρασαν μαζί τη γιορτή των Χριστουγέννων. «Αναπαύσου εν ειρήνη, ξάδελφε… δεν μπορώ να πιστέψω ότι μόλις χθες το βράδυ σε κρατούσα στην αγκαλιά μου!» έγραψε συντετριμμένη η Ριάνα.

(…) Το κοινό τον γνώρισε από τη συμμετοχή του στην ταινία Star Wars: A New Hope στην οποία υποδύθηκε τον Dr Evazan. Ο Βρετανός ηθοποιός Αλφι Κέρτις (φωτ.) άφησε χθες σε ηλικία 87 ετών την τελευταία του πνοή, περιστοιχισμένος από συγγενείς και φίλους, σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή