«Τέλειωσε» τη Ρεάλ, αρχίζει μεταγραφές η Μπαρτσελόνα

«Τέλειωσε» τη Ρεάλ, αρχίζει μεταγραφές η Μπαρτσελόνα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την όρεξη στην Μπαρτσελόνα για πολλές και μεγάλες μεταγραφές φαίνεται ότι άνοιξε ο θρίαμβος με 3-0 επί της Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου το περασμένο Σάββατο, την ώρα που η ομάδα της Μαδρίτης βουλιάζει στην εσωστρέφεια. Η Μπάρτσα δεν φαίνεται να επαναπαύεται στη διαφορά των 14 βαθμών (αν και με ένα ματς επιπλέον) από τη μεγάλη της αντίπαλο, μετά και τα τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο του «κλάσικο» και σπεύδει να ενισχύσει άμεσα το ρόστερ της. Ετσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μάρκα», οι Καταλανοί έχουν απλώσει δίχτυα για τους Μεσούτ Οζίλ (Αρσεναλ), Ναμπίλ Φεκίρ (Λυών), Μαξ Μάγιερ (Σάλκε), Λέον Γκόρετσκα (Σάλκε) και Αλεξάντρ Γκολόβιν (ΤΣΣΚΑ), ενώ η απόκτηση του Κολομβιανού αμυντικού Γέρι Μίνα της Παλμέιρας είναι θέμα ημερών.

Στη Μαδρίτη, αντιθέτως, ολοένα και δυναμώνουν οι φωνές-εκκλήσεις προς τον Ζινεντίν Ζιντάν για να αλλάξει γραμμή πλεύσης, ενώ έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες στο «κλάσικο» εις βάρος του Καρίμ Μπενζεμά. Το κοινό του Μπερναμπέου δε κρύβει την προτίμησή του στον Ισκο, κάτι που δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνο τον Γαλλοαλγερινό τεχνικό.

«Ηταν το χειρότερο δυνατό τέλος στην καλύτερη δυνατή χρονιά για τη Ρεάλ», κατά τη «Μάρκα», καθώς οι Μαδριλένοι βλέπουν τον τίτλο να χάνεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή