ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Ο κ. Καμμένος θα κάνει μία ακόμη κυβίστηση για τα Σκόπια

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Σε «μία ακόμα κυβίστηση», αυτή τη φορά για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, θα προχωρήσει ο Πάνος Καμμένος, εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε: «Ο υπουργός Άμυνας δεν θα ψήφιζε τα μνημόνια και τα ψήφισε, δεν θα ψήφιζε την αλλαγή στο ΦΠΑ για τα νησιά του Αιγαίου και την ψήφισε, όπως ψήφισε και τις περικοπές στις αποδοχές των ενστόλων (…) Η συγκολλητική ουσία που κρατά τους κυβερνητικούς εταίρους στην καρέκλα της εξουσίας είναι ισχυρή».

Ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για κυβέρνηση που βρίσκεται σε vertigo και που είναι «ακατάλληλη να κυβερνήσει» σχολιάζοντας πως «δεν είναι δυνατόν να λέει άλλα πράγματα ο υπουργός Εξωτερικών και άλλα ο υπουργός Εθνικής Αμύνης».

Όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις  του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, ότι οι δράσεις του Ρουβίκωνα κινούνται «στα όρια της νομιμότητας», ο κ. Χατζηδάκης σχολίασε ότι τέτοιες δηλώσεις δεν θα μπορούσαν να γίνουν σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

«Υπάρχει επιλεκτική ευαισθησία απέναντι στο έγκλημα», συνέχισε. «Αν μία ακροδεξιά οργάνωση έπραττε παρομοίως πολύ σωστά θα υπήρχε ευαισθητοποίηση και κατακραυγή αλλά επειδή ο Ρουβίκωνας είναι ακροαριστερή οργάνωση, χαίρει διαφορετικής αντιμετώπισης», σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ