ΚΟΣΜΟΣ

Οι Κινέζοι γιορτάζουν τη Χρονιά του Σκύλου με άγαλμα του Τραμπ ως μπουλντόγκ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ενα εμπορικό κέντρο στην Κίνα, που πέρσι είχε φιλοξενήσει ένα άγαλμα κόκορα που παρέπεμπε ευθέως στον Ντόναλντ Τραμπ, αποφάσισε φέτος να τιμήσει τη Χρονιά του Σκύλου, που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, παρουσιάζοντας τον Αμερικανό πρόεδρο με μορφή σκύλου.

Το γιγαντιαίο άγαλμα του σκύλου-Τραμπ βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο στο Ταϊγιουάν. Εικονίζει ένα λευκό μπουλντόγκ, καθισμένο στα πίσω πόδια του, αλλά η μουσούδα του έχει τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού προέδρου. Επιπλέον, φέρει στην κορυφή του κεφαλιού μια χρυσή τούφα μαλλιών και ο δείκτης ενός από τα μπροστινά πόδια του δείχνει προς τον ουρανό, μια χαρακτηριστική χειρονομία του Τραμπ, ιδίως όταν εκφωνεί ομιλίες.

Με βάση το κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο, η Χρονιά του Σκύλου, που διαδέχεται αυτήν του Κόκορα, θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Ο Τραμπ έχει γεννηθεί το 1946 και κατά συνέπεια στο κινεζικό ωροσκόπιο είναι σκύλος. Σκύλοι ήταν επίσης οι προκάτοχοι του, Τζορτζ Ου. Μπους και Μπιλ Κλίντον.
Σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί τη χρονιά του Σκύλου είναι ειλικρινείς και πάρα πολύ πιστοί, ενώ έχουν και ιδιαίτερα οξυμένη την αίσθηση της δικαιοσύνης. Παράλληλα όμως, είναι ξεροκέφαλοι και οξύθυμοι.

Πέρσι τον χειμώνα, για να γιορτάσει τη Χρονιά του Κόκορα, το ίδιο εμπορικό κέντρο είχε παρουσιάσει ένα άγαλμα κόκορα που έμοιαζε στον Τραμπ. Το έργο αυτό γνώρισε μεγάλη επιτυχία και πολλά αντίγραφά του εμφανίστηκαν σε όλον τον κόσμο. Μάλιστα, ένας φουσκωτός κόκορας-Τραμπ έκανε την εμφάνισή του το περασμένο καλοκαίρι κοντά στον Λευκό Οίκο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ