ΕΛΛΑΔΑ

Yπ. Υποδομών: Εγκριση 803 αιτήσεων για την αποζημίωση των πλημμυροπαθών στη Δ. Αττική

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

To υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοινώνει ότι έχουν εγκριθεί 803 αιτήσεις που αφορούν την αποζημίωση των πλημμυροπαθών στη Δυτική Αττική, συνολικής δαπάνης 3.532.500 ευρώ.

Ειδικότερα, έχει ελεγχθεί το 80% των αιτήσεων που έχουν καταθέσει πλημμυροπαθείς πολίτες της Δυτικής Αττικής, προκειμένου να λάβουν το έκτακτο επίδομα των 5000 ευρώ. Από το σύνολο των 1164  αιτήσεων που εξετάστηκαν μέχρι σήμερα, έχουν εγκριθεί 803 αιτήσεις και εκταμιευτεί ισάριθμα επιδόματα των 5 χιλιάδων ευρώ. Ενώ έχουν απορριφθεί 249 αιτήσεις και 112 συμπληρωματικές αιτήσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, πραγματοποίησε τις πρώτες εκταμιεύσεις του έκτακτου επιδόματος των 5000 ευρώ από το πρώτο 24ωρο μετά την έναρξη υποβολής των αιτήσεων.

Τέλος, σημειώνεται ότι  η εξέταση των αιτήσεων από τη Γενική Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου να αποδοθεί άμεσα το έκτακτο επίδομα των 5000 χιλιάδων ευρώ και στους υπόλοιπους δικαιούχους.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ