Τηλεφωνικές συνομιλίες Ζάεφ με Τσίπρα – Κοτζιά

Τηλεφωνικές συνομιλίες Ζάεφ με Τσίπρα – Κοτζιά

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά  αποκάλυψε ότι είχε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ όπως αναφέρει σε τηλεγράφημά του, ειδησεογραφικό πρακτορείο της ΠΔΓΜ.

Συγκεκριμένα  ο κ. Ζάεφ σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον υπουργό Οικονομικών της ΠΓΔΜ ανέφερε μετεαξύ άλλων:

«Δημιουργούμε μια φιλική ατμόσφαιρα και τις προϋποθέσεις προκειμένου, με τον σωστό τρόπο να προχωρήσουμε στην επίλυση του προβλήματος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μίλησα με τον υπουργό Εξωτερικών και με τον Τσίπρα αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι τόσο εύκολο ακόμη και για την ελληνική πλευρά».

«Αλλά με φιλική συμπεριφορά μπορούμε να πάρουμε πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ», πρόσθεσε. Επιπλέον, δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος λόγω της αισιοδοξίας της ελληνικής πλευράς, έκανε λόγο για θετικό πρόσημο στις συνομιλίες και τόνισε ότι υπάρχει δυνατότητα επίλυσης του πρόβληματος  της ονομασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή