Γεμίζει η φαρέτρα των «αιωνίων»

Γεμίζει η φαρέτρα των «αιωνίων»

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H επιστροφή αρκετών τραυματιών για την επίπονη συνέχιση της πορείας τους στην Ευρωλίγκα είναι η πρώτη ευχάριστη είδηση του 2018 για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ιδιαίτερα στους «ερυθρόλευκους», η επανένταξη των Μάντζαρη, Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη στις προπονήσεις επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, μεθαύριο. Αντιθέτως, ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και σήμερα θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική τομογραφία. Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για τον αγώνα με την Αρμάνι, που ενισχύθηκε με τον Λιθουανό Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Σλοβένος Ζόραν Ντράγκιτς, που ενδιαφέρει την Εφές Αναντολού. Στους «πράσινους», ο Νίκος Παππάς, που υπέστη διάστρεμμα στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βαλένθια, τέθηκε στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Εφές Αναντολού στο ΟΑΚΑ, ενώ και ο Τζέιμς Γκιστ ξεπέρασε το πρόβλημα της ίωσης. Σήμερα εκπνέει η προθεσμία απόκτησης πακέτου εισιτηρίων για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Ιανουαρίου σε προνομιακές τιμές.

• Οι νίκες του Λαυρίου κόντρα στον ΠΑΟΚ με το ευρύ 90-72 και του Κοροίβου επί του Προμηθέα (78-71) ξεχώρισαν στη 10η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας. Τα άλλα αποτελέσματα: Ολυμπιακός – Πανιώνιος 87-65, Κολοσσός – ΠΑΟ 71-72, Αρης – Τρίκαλα 82-63, AEK – Φάρος 106-79, Ρέθυμνο – Κύμη 83-73.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή