Εγκαταλείπει και ο Καμπέσας τον Παναθηναϊκό

Εγκαταλείπει και ο Καμπέσας τον Παναθηναϊκό

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμη «αγκάθι» έχει να αντιμετωπίσει στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς ο Παναθηναϊκός. Ο Μπράιαν Καμπέσας δεν έχει επιστρέψει από τη χριστουγεννιάτικη άδεια με τη δικαιολογία ότι χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο του Ισημερινού (έστειλε και ένα δικαιολογητικό για τυπικούς λόγους), αλλά σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, δεν προτίθεται να γυρίσει στην Ελλάδα και αναζητεί φόρμουλα πρόωρης διακοπής του δανεισμού του, που λήγει το καλοκαίρι. Τονίζεται, επίσης, ότι ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του η Αβελίνο και είναι πιθανό να τον παραχωρήσει εκεί η Αταλάντα. Ο Καμπέσας προφανώς βιώνει ανασφάλεια λόγω της οικονομικής κατάστασης του Παναθηναϊκού, ενώ δεν έχει πάρει έως τώρα τον χρόνο συμμετοχής που περίμενε. Αντίστοιχη περίπτωση, με πιο ευθύ τρόπο όμως, είναι και ο Σιλά, ο οποίος ζήτησε να διακοπεί ο δανεισμός του και να επιστρέψει στη Ρεν.

Οι μαζικές αποχωρήσεις παικτών (μαζί με αυτούς, εκτός πλάνων είναι και οι Χουλτ, Κουτρουμπής) χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα για την ομάδα ίσως αλλάξουν τα δεδομένα για τον Χίλιεμαρκ και να μη διακοπεί ο δανεισμός του από την Τζένοα, όπως σκεφτόταν ο (απογοητευμένος από την εικόνα του Σουηδού) Ουζουνίδης. Ανοικτό παραμένει και το θέμα του Μολέντο, ο μάνατζερ του οποίου δήλωσε ότι οι συζητήσεις με την Ιντερνασιονάλ έχουν διακοπεί, χωρίς να αποκλείσει την πιθανότητα να ξαναρχίσουν. Ο Βραζιλιάνος στόπερ (αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα από την προπόνηση) είναι στο στόχαστρο της Τραμπζονσπόρ και της Γκεντσερμπιρλιγκί, αλλά οι προτάσεις τους δεν τον έχουν ικανοποιήσει και ψάχνει κάτι καλύτερο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή