Τελειώνει το σίριαλ με τον Κοουτίνιο

Τελειώνει το σίριαλ με τον Κοουτίνιο

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόταση 150 εκατομμυρίων φέρεται να ετοιμάζει εντός των προσεχών ημερών, αν όχι ωρών, η Μπαρτσελόνα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Λίβερπουλ Φιλίπε Κοουτίνιο, καθώς οι «ρεντς» φαίνεται να έχουν συμβιβαστεί πια με την πραγματικότητα ότι ο 25χρονος άσος θέλει να αγωνιστεί για την πρωτοπόρο της Λα Λίγκα.

Το καλοκαίρι, η Λίβερπουλ απέρριψε τρεις σημαντικές προτάσεις από την Μπαρτσελόνα για τον παίκτη, αλλά τη φορά αυτή φέρεται έτοιμη να τον παραχωρήσει βάζοντας ένα καλό ποσό στο ταμείο της, με το οποίο σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Κοουτίνιο, πιθανότατα με τον Γάλλο Τομά Λεμάρ της Μονακό.

Ηδη ο Βραζιλιάνος φέρεται κατά τον Τύπο της Βαρκελώνης να αναζητεί σπίτι στην καταλανική μεγαλούπολη και έχει επιλέξει την κυανέρυθρη φανέλα με τον αριθμό 7 στην πλάτη.

Σημειώνεται, πάντως, ότι αν ο Κοουτίνιο επιλέξει να πάει στο Καμπ Νου αυτόν τον μήνα και όχι το προσεχές καλοκαίρι όπως αρχικά αναμενόταν, δεν θα έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, κι ενώ επίκειται Παγκόσμιο Κύπελλο τον Ιούνιο στη Ρωσία.

Μπορεί ο Κοουτίνιο να έχει ήδη τεθεί εκτός του αυριανού ντέρμπι του Μέρσισαϊντ για το Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στην Εβερτον, αλλά εκεί θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ ο Φίρχιλ φαν Ντάικ, ο ακριβότερος αμυντικός στον κόσμο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες πήγε στο Ανφιλντ από τη Σαουθάμπτον έναντι 84 εκατομμυρίων ευρώ.

«Στριμωγμένος» ο Μουρίνιο

Στην άλλη μεγάλη αντίπαλο της Λίβερπουλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει απολέσει τη στήριξη που είχε από την ιδιοκτησία της ομάδας με τις δηλώσεις και τα αποτελέσματά του.

Βρετανικό δημοσίευμα χθες έλεγε ότι «ο Ζοζέ βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί», εξηγώντας ότι τα σχόλια του Πορτογάλου προπονητή πως η διοίκηση δεν έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας, τη στιγμή που το καλοκαίρι η Γιουνάιτεντ ξόδεψε πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, έχουν φέρει τον «σπέσιαλ άνθρωπο» σε δυσμένεια.

Ανώτερο στέλεχος της διοίκησης της Γιουνάιτεντ φέρεται να είπε στην «Ντέιλι Μέιλ» ότι ο Πορτογάλος πιέζει για περισσότερες μεταγραφές, βλέποντας τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι να ξεμακραίνει στη βαθμολογία, και ότι είναι άτομα του περιβάλλοντος του Πορτογάλου που διοχετεύουν πληροφορίες για ενδιαφέρον του συλλόγου για παίκτες εν αγνοία της διοίκησης. Σημειώνεται εδώ ότι ο κ. Μουρίνιο έχει ως ατζέντη του τον κορυφαίο μάνατζερ παικτών στον κόσμο, τον επίσης Πορτογάλο Ζόρζε Μέντες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή