ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης για Μπαζιάνα: Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί ενός πολιτικού

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Κριτική στον πρωθυπουργό για τη συνέντευξη της συζύγου του, Μπέτυς Μπαζιάνα, άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Όταν ένας πρωθυπουργός φθάνει στο σημείο να βγάζει τη γυναίκα του στο «κλαρί», σημαίνει ότι είναι στο τέλος του, έχει ανασφάλειες. Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί ενός πολιτικού», είπε χαρακτηριστικά κ. Λεβέντης.

«Άλλο να ακούς τη γνώμη της και άλλο να τη βάζεις να δίνει συνεντεύξεις μετά από τρία χρόνια σιωπής», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Όταν βγαίνει η γυναίκα σου και λέει για εσένα “δεν είναι κλέφτης, δεν είναι απατεώνας”, σημαίνει πως αυτό εισπράττει από τον κόσμο».

«Ο Καμμένος έκανε τούμπα για το Σκοπιανό»

Στο στόχαστρο του Βασίλη Λεβέντη βρέθηκε και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για την στάση του στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.  «Ο Καμμένος έκανε τούμπα αναφορικά με την αρχική του θέση όσον αφορά τη σύνθετη ονομασία με τη χρήση του όρου “Μακεδονία” » και χαρακτήρισε επικοινωνιακό παιχνίδι των Σκοπιανών τις αφίσες των ακραίων κύκλων στη γειτονική χώρα, με στόχο να εμφανιστεί ως συμβιβασμός η επιλογή μίας σύνθετης ονομασίας τύπου «Nova Macedonia».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ