Mέσα σε όλα ο Ατρόμητος προκρίθηκε στους «8»

Mέσα σε όλα ο Ατρόμητος προκρίθηκε στους «8»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τροχιά νταμπλ βρίσκεται ο Ατρόμητος. Και δεν υπερβάλλουμε καθόλου. Η ομάδα του Περιστερίου, που απέχει μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος μετά την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής, χθες «σφράγισε» το εισιτήριο για τον προημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Επομένως, οι άνθρωποί της έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται. Οπως στην Αρκαδία, έτσι και στο δεύτερο παιχνίδι οι παίκτες του Κάναντι επικράτησαν με 1-0 και πέρασαν στους «8».

Μετά την ήττα τους στο πρώτο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν χθες να βγουν μπροστά για να ψάξουν το γκολ που θα αφαιρούσε από τον Ατρόμητο το πλεονέκτημα στην κούρσα της πρόκρισης. Ωστόσο, το τέρμα του Καρασαλίδη με κεφαλιά στο 29’ έβαλε ανυπέρβλητα εμπόδια στον δρόμο του Αστέρα. Στο 56’ ο Σελίν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Εχοντας ο Ατρόμητος αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά και το προβάδισμα στο σκορ, επόμενο ήταν να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες (89’ Κυριακίδης), Ουάρντα, Καρασαλίδης, Ντιγκινί (68’ Ντάουντα), Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης (71’ Μπουσουλάτζιτς), Γιαννούλης, Ρισβάνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας (56’ Μπέρτος), Σελίν, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (61’ Αντζουλάς), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Μανιάς (69’ Γκοντό).

• Τη Δευτέρα θα διενεργηθεί η κλήρωση από την οποία θα προκύψουν τα τέσσερα «ζευγάρια» στους «8».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή