5 +1 προϊόντα για να θωρακίσετε το δέρμα σας από το κρύο

5 +1 προϊόντα για να θωρακίσετε το δέρμα σας από το κρύο

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οργανωθείτε σωστά και κρατήστε την επιδερμίδα σας προστατευμένη με αυτά τα best-selling προϊόντα:

1.Αγαπημένη των Γαλλίδων και των μοντέλων, η Lait-Crème Concentré της Embryolisse είναι μια iconic κρέμα φαρμακείου πλούσια σε βιταμίνες, που ενυδατώνει ακόμη και τις πιο ξηρές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Διαθέσιμη στα καταστήματα Attica και το atticabeauty.gr.

5 +1 προϊόντα για να θωρακίσετε το δέρμα σας από το κρύο-1

2. Με αληθινά πέταλα και λάδι Άγριου Τριαντάφυλλου της KORRES, αυτό το λάδι υψηλής συγκέντρωσης σε βιταμίνη C είναι ιδανικό για βαθιά θρέψη και εντυπωσιακά λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. Ενισχυμένο σε ω-λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά, αναπληρώνει τα απαραίτητα επίπεδα ενυδάτωσης και επανορθώνει λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες, ενώ έχει βελούδινη υφή που απορροφάται άμεσα.

5 +1 προϊόντα για να θωρακίσετε το δέρμα σας από το κρύο-2

3. Η κρέμα χεριών και νυχιών από τη σειρά Creme Gourmand της Caudalie είναι μια κρέμα με αβοκάντο πλούσια σε έλαια καριτέ και σταφυλιού. Καταπραΰνει στη στιγμή το ξηρό δέρμα, το θρέφει και το τυλίγει σε ένα λεπτό άρωμα εσπεριδοειδών, ενώ έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το 98% των συστατικών της είναι φυσικής προέλευσης, ενώ δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα.

5 +1 προϊόντα για να θωρακίσετε το δέρμα σας από το κρύο-3

4. H Ultra Facial Cream της Kiehl's δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελεί ένα από τα best-seller προϊόντα του brand. To μόνο που θα υπογραμμίσουμε είναι ότι πρόκειται για μια κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης που αποτρέπει την απώλεια υγρασίας ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες -δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αυτή είναι η κρέμα που χρησιμοποιούν οι εξερευνητές στην Αρκτική!

5 +1 προϊόντα για να θωρακίσετε το δέρμα σας από το κρύο-4

5. Το Reve de Miel της Nuxe είναι άλλο ένα αγαπημένο προϊόν που έρχεται από το γαλλικό φαρμακείο. Πρόκειται για ένα πλούσιο σε ενυδατικά και επανορθωτικά balm που  θρέφει και κατάπραϋνει τα σκασμένα χείλη και τα προστατεύει από ερεθισμούς και σκασίματα. Αποτελεσματικό ακόμα και σε πολύ κρύο καιρό.

5 +1 προϊόντα για να θωρακίσετε το δέρμα σας από το κρύο-5

6. To Rosehip BioRegenerate Oil της Pai είναι ένα λάδι πλούσιο σε Omegas που βοηθά στην αναγέννηση της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα πολυτελές λάδι που επουλώνει το δέρμα, έχει αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες. H εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση συμβάλει, εκτός από την ξηρότητα, στη βελτίωση των κηλίδων, του θαμπού δέρματος, των λεπτών γραμμών και των ουλών. Διαθέσιμο στο lookfantastic.gr .

5 +1 προϊόντα για να θωρακίσετε το δέρμα σας από το κρύο-6

 

Περισσότερα νέα από τον χώρο της ομορφιάς στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή