Κατσίκης για Σκοπιανό: Θα επιμείνουμε μέχρι το τέλος για τη μη χρήση του όρου «Μακεδονία»

Κατσίκης για Σκοπιανό: Θα επιμείνουμε μέχρι το τέλος για τη μη χρήση του όρου «Μακεδονία»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων παραμένει στην πρώτη γραμμή της πολιτικής επικαιρότητας με τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη να ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα του θα επιμείνει μέχρι το τέλος για τη μη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «Είναι μονόδρομος η κάθετη αντίθετή θέση μας να συζητήσουμε οτιδήποτε εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία, είτε προσδιορίζοντας γεωγραφικά είτε σε σύνθετη ονομασία. Θα επιμείνουμε μέχρι το τέλος».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Θέματος, είπε ότι «δεν ήταν θετικά τα αποτελέσματα των προσπαθειών του Νίμιτς. Ίσως το θέμα πάει πιο πίσω ώστε να πρυτανεύσει η λογική στους γείτονες για να μην εκφράζουν αλυτρωτικές διαθέσεις να μην προσπαθούν να κλέψουν τη δική μας Μακεδονία προκειμένου να δημιουργήσουν τη δική τους ταυτότητα».

«Τα συλλαλητήρια είναι η φωνή του λαού. Όταν ο λαός θέλει να εκφράσει τη βούλησή του απέναντι στους πολιτικούς εκφραστές του πρέπει να κάνει συλλαλητήρια», πρόσθεσε, απαντώντας σε ερώτηση για τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή