Συνελήφθη 31χρονος για παιδική πορνογραφία

Συνελήφθη 31χρονος για παιδική πορνογραφία

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Προηγήθηκε αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children) που εδρεύει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκαν στην Ελλάδα χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι κατείχαν και είχαν πρόσφορα προς διαμοιρασμό αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Επειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 31χρονου, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ στη κατοχή του βρέθηκε πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας εξωτερικός και 3 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθώς και κάρτα μνήμης.

O συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή