Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Τη θεατρική διασκευή του δημοτικού τραγουδιού «Βοσκοπούλα» παρουσιάζει η ομάδα Elephas tiliensis στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου στις 9.15 μ.μ. Αντισθένους 7 και Θαρύπου.

• Με την ομιλία της μεταφράστριας Αρζού Εκέρ – Ροδιτάκη για την τουρκική λογοτεχνία ξεκινά ο κύκλος ομιλιών και συναντήσεων με θέμα τη λογοτεχνική πλευρά της γείτονος χώρας στο βιβλιοπωλείο «Ο πολίτης» στις 7 μ.μ. Μαυρομιχάλη 84.

• Το ποιητικό έργο του Ιταλού νομπελίστα Εουτζένιο Μοντάλε παρουσιάζει ο μεταφραστής Νίκος Αλιφέρης στην εκδήλωση «Με τα λόγια γίνεται» στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης και ώρα 7.30 μ.μ. Μασσαλίας 22.

• O σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει την ομιλία-συζήτηση «O βασιλιάς πτώχευσε. Ζήτω η βασίλισσα! [στρατηγική μάρκετινγκ]». Στο Free Thinking Zone στις 8 μ.μ. Σκουφά 64.

• Βιωματικό σεμινάριο με αφορμή το νέο βιβλίο του Αντονι Ρόμπινς, με τίτλο «Τα βήματα του γίγαντα». Με τη Μαρέα Λαουτάρη. Στο Public Συντάγματος στις 9 μ.μ.

• Το Μορφωτικό Ιδρυμα Εθνικής Τραπέζης παρουσιάζει τη σειρά minima στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, στις 7 μ.μ. 2ας Μεραρχίας 36 και Ακτής Μουτσόπουλου, Πειραιάς.

• «Δημόσια σφαίρα σε κρίση. Πώς και γιατί παραβιάζεται η δεοντολογία στα ΜΜΕ» είναι ο τίτλος του συλλογικού τόμου (επιμέλεια: Μαρία Κομνηνού) που παρουσιάζεται στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος», ΕΚΠΑ (κεντρικό κτίριο, Πανεπιστημίου 30). Αύριο Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή